Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Publicat pe

În urmă cu câteva luni au apărut primele zvonuri despre mutarea emisunii Survivor România. Se pare că această competiție fenomen de la Kanal D se va difuza la Pro TV. Ei bine, nici bine nu s-au clarificat lucrurile cu emisiunea, că au apărut informații și despre mutarea prezentatorului. Daniel Pavel ar fi semnat și el cu Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Show-ul fenomen de la Kanal D se mută la Pro TV. Însă, surpriza este cu atât mai mare, încât se pare că și Daniel Pavel a semnat cu trustul de pe Pache Protopopescu și urmează să facă mutarea cea mare.

Fiind unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune de la Kanal D și, de asemenea, emblema emisiunii Survivor România, Pro TV-ul a vrut să fie formatul complet.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:'Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:'Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut’. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei:„Am încercat să îmi salvez căsnicia…’. Cum a reacționat artista

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Daniel Pavel a acceptat propunerea de a fi gazda emisiunii Survivor România, sezonul 2, după ce în primul sezon a prezentat Dan Cruceru.

Telespectatorii, dar și concurenții l-au îndrăgit imediat pe acesta și a reușit să lege o legătură frumoasă cu ei. Însă, după ce s-a auzit că show-ul de la Kanal D se va muta la Pro TV, au apărut și primele informații despre mutarea lui Daniel Pavel.

Se pare că îndrăgitul prezentator a semnat deja contractul cu televiziunea de pe Pache Protopopescu, mai ales că ar fi primit o ofertă mult mai bună, informează Cancan.

Astfel, emisunea va putea fi văzută, de acum, la Pro TV, iar cel care o va prezenta va fi chiar Daniel Pavel.

„Survivor România reprezintă cea mai mare provocare profesională”

În cadrul unui interviu, Daniel Pavel declara că proiectul Survivor România reprezintă cea mai mare provocare profesională de până acum. De asemenea, prezentatorul susținea că este un privilegiu să fie alături de o așa echipă, dar este și de-a dreptul fascinat de evoluția concurenților.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe', declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter