Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! E cu un an mai mică decât Anda Adam

Publicat pe

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! Noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este o cunoscută prezentatoare de televiziune. Adina Halas a acceptat provocare de a face parte din competiția stilistică de la Kanal D și își dorește chiar să câștige marele premiu. Iată câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai Stil! După ce în gala trecută, concurentele, dar și telespectatorii și-au luat rămas bun de la Sensy, acum, o nouă concurentă pășește în competiție.

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai Stil! Iată cine este Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf:„Eram campion în sport’/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și Ruxi s-au certat la Bravo, ai stil!:„Sunt niște gesturi vulgare’

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea:„Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu’

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu’ lui Reghe, în plin proces de divorț:„Lumea poate mă face nebună’

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil!

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! După ce Sensy a părăsit competiția stilistică, o nouă concurentă va păși la Bravo, ai stil! Celebrities. Este vorba de o cunoscută prezentatoare de televiziune, care pună la bătaie toate cunoștințele pe care le deține în materie de fashion.

După ce telespectatorii au aflat că Adina Halas va merge la Bravo, ai stil!, au vrut să afle tot mai multe informații despre ea.

Ei bine, vă spunem că Adina Halas este născută în data de 1 ianuarie 1981, deci la momentul actual are 40 de ani. Cu siguranță multe persoane nu ar spune acest lucru, ținând cont cât de bine arată!

Este căsătorită de mai bine de 11 ani cu soțul ei și împreună au un băiețel. Lucian Hugeanu este soțul Adinei Halas, iar cei doi s-au cunoscut în sala de sport. A fost chimie între ei de la prima vedere, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Era în perioada matinalului şi ne-am văzut la sală. Îmi plăcea de ea foarte mult, dar nu ştiam cine e, cu ce se ocupă. Eu, care am făcut sport atâta timp, nu eram la curent cu mondenităţile. În schimb, după ce mi-a ară­tat că a apărut într-o reclamă, mi-am amintit imediat că o mai văzusem, într-adevăr.”, a declarat Lucian pentru okmagazine.ro.

Noua concurentă la Bravo, ai Stil! Celebrities

Adina Halas a acceptat propunerea să participe la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta susține că este cel mai potrivit loc în care se poate afla și va pune totul la bătaie pentru a demonstra că este cea mai stilată femeie din România.

Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase.

Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla', a declarat Adina Halas, nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter