Anda Adam și Ruxi s-au certat la Bravo, ai stil!: „Sunt niște gesturi vulgare”

Publicat pe

Anda Adam, remarcă dură la adresa lui Ruxi, în platoul Bravo, ai stil!. Se încing spiritele în platoul Bravo, ai stil!. Concurentele au început să simtă tensiunea showului, iar odată cu ea au apărut și certurile. În cele mai multe dintre ele este implicată creatoarea de conținut, Ruxi. De această dată, conflictul a pornit după ce Anda Adam a făcut o remarcă dură la adresa influencerului. Răspunsul acesteia a fost pe măsură!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a spus „DA' provocării Bravo, ai stil! și a intrat în competiție pentru a-și arăta ținutele, dar și personalitatea. Deși este o competiție care are la bază moda și stilul vestimentar, există și tensiuni. Cea mai recentă a fost chiar în ediția difuzată joi seară, când Anda Adam și Ruxi au intrat într-o polemică. Totul a pornit în momentul în care cântăreața a făcut o remarcă dură la adresea creatoarei de conținut.

Se pare că totul a pornit în momentul în care Anda Adam a spus la testimoniale că Ruxi emană vulgaritate. Acest lucru a deranjat-o pe creatoarea de conținut, care i-a întors imediat replica.

Citește și: Anda Adam a spus care este cel mai scump obiect din garderoba sa:”O geantă de…”

Citește și: De ce a blocat-o Anda Adam pe Raluca Dumitru pe Instagram:”Văd că sunt…”

Citește și: Cum au fost surprinși Pepe și Yasmine, după zvonurile despărțirii.Imaginea vorbește de la sine

Citește și: Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei:„Sunt amenințată fizic și verbal'

Anda Adam și Ruxi s-au certat la Bravo, ai stil!

Anda Adam și Ruxi au avut o adevărată dispută pe platoul Bravo, ai stil!. Se pare că totul a început în momentul în care cântăreața a spus la testimoniale că Ruxi este vulgară.

„Nu este vreo pitipoanca sau o fandosita. Eu cand am vazut-o pe ea in online, fix asa am perceput-o; asa cu sa moara Franta, sa…si banuiesc ca asta este ea, este credibila in online. In emisiune este la fel, doar nu o veni sa o faca pe vreo finuta. Cand defileaza, gesturi, mimica, chestii. Ea intr-o defilare face o tarala. Sunt niste gesturi vulgare si asta face si in online.', a spus Anda Adam.

Anda Adam: „E mai băiețoasă'

Remarca Andei Adam nu s-a încheiat aici. Ea a continuat să își expună părerea referitoare la stilul colegei sale de platou. Artista a subliniat și a punctat gesturile pe care Ruxi le face și care, din punctul de vedere al artistei, sunt exagerate.

Vine se ia de pantaloni. Fiecare defileaza diferit, insa in sensul ala vulgar si dur, ce prezinti aici, aia faci si in online. Eu nu am folosit aceste cuvinte. Nu ma mai justific. Nu poti veni sa fii ca Sensy. Cum numesti cand faci cand defilezi asa? Este aceeasi, nu? Ea e mai baietoasa…',  a spus Anda Adam, în ediția de joi a competiției de stil. 

Ruxi: „Vrea să spună că sunt o țărancă'

Ruxi s-a simțit atacată de ceea ce a spus Anda Adam despre ea. Creatoarea de conținut consideră că artista dorește să o pună într-o postură proastă și să îi transmită publicului un mesaj eronat. Mai mult, ea a subliniat că termenul „vulgar' este asociat cu „scârbos', iar acest lucru a deranjat-o foarte tare.

Vrea sa spuna ca sunt o taranca. Adica am un comportament vulgar. daca vii si folosesti cuvantul vulgar pe TV, vii sa ataci acea persoana. Cand zici asa, inseamna ca publicul poate sa spuna ca sunt o taranca vulgara. Ai zic ca si cand Anda e o tipa misto, dar ii pute gura. Asa ai zic. Eu prin vulgaritate inteleg ceva scarbos'., a răspuns Ruxi.

Ioana Filimon îi ia apărarea lui Ruxi

Ioana Filimon nu s-a putut abține și a intervenit în cearta dintre Anda Adam și Ruxi pentru a-i lua apărarea creatoarei de conținut. Aceasta este de părere că Ruxi nu este vulgară, ci doar mai îndrăzneață.

Rux este indrazneata, ea este ea.', a spus Ioana.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter