Anda Adam a spus care este cel mai scump obiect din garderoba sa: "O geantă de..."

Publicat pe

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Cu o carieră în muzică de peste 20 de ani, cântăreața a reușit să fie mereu pe placul publicului. Însă, după multă muncă apar și primele rezultate. Astfel, la momentul actual, vedeta nu se uită la bani. Iată care este cel mai scump obiect din garderoba sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, pentru că a vrut să-și arate și atitudinile stilistice, Anda Adam a acceptat provocarea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A investit mult în galele sale, dar și în ținutele pe care le prezintă în fiecare ediție.

În cadrul unui interviu, vedeta a spus care este cel mai scump obiect din garderoba sa.

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:'M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Oana Mizil.Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Citește și: Când începe X Factor, sezonul 10.Antena 1, anunțul oficial

Cel mai scump obiect din garderoba Andei Adam

Este extrem de cunoscută atât pentru muzica pe care o face, cât și pentru aparițiile sale. Tot timpul apare îmbrăcată în ținute scumpe, care îi pun silueta în valoare.

De curând, Anda Adam a dezvăluit faptul care este cel mai valoros obiect din garderoba sa. Ei bine, se pare că artista și-a cumpărat o geantă care ajunge la suma de 9.000 de euro. Astfel, acesta ar fi cel mai scump obiect pe care îl are în dressing.

„Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea', a declarat Anda Adam pentru FANATIK.

Concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam a acceptat provocare de a participa la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, alături de alte 8 concurente. Vrea să obțină titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și să câștige marele premiu.

Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.

Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul Dacă ar fi, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea Bravo, ai stil! Celebrities. Poate fata!, a delarat Anda Adam. 

sursa foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter