Eliza Natanticu a plâns la Asia Express: „Am fost abandonată”

Publicat pe

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, a dat dovadă, în timpul cursei pentru Ultima Șansă, de o sensibilitate pe care concurenții emisiunii nu o văzuseră până acel moment. Dacă până acum concurenta s-a dovedit a fi o persoană puternică și mereu pusă pe glume, Eliza Natanticu a început să plângă la Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unei probe de eliminare, un pui de cățel s-a apropiat de ea din prima clipă, iar faptul că a fost nevoită să îl lase în urmă, i-a adus aminte Elizei Natanticu de o perioadă dificilă din viața ei pe care a trăit-o atunci când era doar un copil. Concurenta a început să plângă de dragul cățelului, pe care l-a asociat cu ea, atunci când era mică.

Eliza Natanticu a plâns la Asia Express. Vedeta a avut o copilărie grea

Vedeta a povestit că animalul, mic și lipsit de apărare, a emoționat-o pentru că și ea a fost abandonată, la rândul ei, atunci când era doar un copil.

„Această cățelușă a simți ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de asta s-a ținut după noi. Și mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o pentru că și eu am fost abandonată la rândul meu când eram mică și am această chestie că nu-mi place să abandonez. Vreau să fac un bine mereu, mi s-a rupt sufletul, ea parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă', a spus Eliza Natanticu la Asia Express.

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire: „Am avut certuri…’

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț

Și Cosmin Natanticu a trăit un moment emoționant

Ajungi într-un cartier foarte sărac din Georgia, cei doi concurenți de la Asia Express au avut o revelația.

„Și mai vezi și oamenii aceia care pe care nici nu i-am considerat că au fost parte din clădirile alea nenorocite. Și după am văzut copii care aveau un cort pe hol și jucării și era un curent acolo…

După ce am trăit astăzi, mi-am adus aminte cine sunt, de unde am plecat, îi mulțumesc lui Dumnezeu', a spus ulterior Cosmin Natanticu.

La rândul ei, Eliza a reiterat ce a spus soțul ei: „A fost inuman ce am văzut acolo, în ce condiții pot sta acei oameni. Și când te gândești că sunt atâția oameni cu putere pe lumea asta care nu fac nimic pentru ei, că n-au ce mâncă, că le cade tavanul în cap.

Și noi ne plângem că ne este rău, noi n-am putut să îi ajutăm cu nimic, deși ei ne-au ajutat cu pozele', a completat și cântăreața.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, povestea Cosmin Natanticu acum ceva timp.

Între timp s-au căsătorit și au acceptat provocarea supremă pentru căsnicia lor, Asia Express 4.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă’, a spus Eliza Natanticu înainte să plece pe Drumul Împăraților din Asia Express 4.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter