Jador, surprins în compania unei blonde misterioase, după despărțirea de Georgiana: „Fetele sar pe tine”

Publicat pe

Jador, surprins în companie unei blonde misterioase, după despărțirea de Georgiana. Unul dintre cei mai admirați artiști muzicali a fost surprins în compania unei blonde extrem de frumoase. Se pare că acesta a trecut repede peste despărțirea de Georgiana și a găsit alinarea în brațele unei femei de origine rusă. Mai mult, zâmbetul lui Jador lasă de înțeles că s-a simțit extrem de bine alături de frumoasa parteneră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador a devenit extrem de cunoscut după ce a apărut la Puterea Dragostei. Mai mult, acesta a scos câteva melodii care au devenit imediat hit-uri. Dacă în urmă cu ceva timp, el își exprima iubirea față de Georgiana, acum lucrurile stau ușor diferit. Artistul a fost surprins în compania unei blonde extrem de frumoase, la scurt timp după despărțirea de fosta iubită.

Acesta a afișat un zâmbet imens alături de frumoasa domnișoarăl, semn care arată că se simte foarte bine în prezența ei. Mai mult decât atât, artistul a explicat și motivele care l-au făcut să încheie relația cu Georgiana.

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:”Am văzut foarte multe bârfe că…”

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:”O relație toxică”

Citește și: George Burcea recunoaște că a consumat droguri:„Am avut o scăpare'

Citește și: A murit Pavel Coruț, unul dintre cei mai vânduți scriitori din România

Jador, surprins în compania unei blonde misterioase, după despărțirea de Georgiana

Jador a plecat în Dubai, alături de mai mulți colegi de breaslă, pentru un proiect. Acolo, el a fost surprins de unul dintre aceștia, alături de o frumoasă domnișoară. Se pare că zâmbetul lui Jador a fost prezent pe tot parcursul conversației cu blonda misterioasă. Potrivit unor surse, aceasta ar fi de origine rusă, de unde se explică și frumusețea de care dă dovadă.

În momentul în care a observat că este filmat, Jador a fost mai reținut în gesturi, însă și-a păstrat zâmbetul cuceritor. Momentan nu se știu detalii referitoare la relația pe care cei doi o au, însă privind imaginile, putem considera că este extrem de atras de tânără.

Artistul și Georgiana s-au despărțit

Artisul nu a uitat niciodată de marea sa iubire. Georgiana este femeia despre care Jador are întotdeauna doar cuvinte de laudă. Tânăra i-a fost alături necondiționat întreaga lui viață, chiar înainte de a deveni celebru. Deși iubirea a existat, gelozia a fost cea care i-a despărțit pe cei doi.

'Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa', a mărturisit Jador.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter