Florin Călinescu a invitat-o pe Ana Morodan la emisiune. Ce i-a mărturisit după ce s-a suit cu fundul pe biroul lui

Publicat pe

Ana Morodan este cunoscută în mediul online drept ‘Contesa Digitală’. Se știe că vedeta, în vârstă de 36 de ani, este o persoană destul de directă, care nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Recent, ea a fost invitată în emisiunea moderată de Florin Călinescu, iar replicile sale l-au lăsat mască chiar și pe fostul jurat de la ‘Românii au talent’.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan și-a câștigat fanii din mediul online prin sinceritate și naturalețe. Invitată în emisiunea lui Florin Călinescu, de la Prima TV, aceasta a dezvăluit prin ce experiențe mai puțin plăcute a trecut de foarte multe ori. Ea a mărturisit că este atrasă de personajele negative, spre uimirea lui Florin Călinescu.

Ana Morodan, dezvăluiri uluitoare în emisiunea lui Florin Călinescu!

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate. Îmi plac personajele negative foarte mult pentru că trebuie să ai o doza de inteligență ca să te uiți la ele. Aceste personaje nu sunt negative degeaba, de când e trendul cu Maleficent a apărut filmul Cruella în care îi arată partea umană si sunt foarte interesată de psihologia din spate, plus că prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese.', a spus Ana Morodan.

‘Contesa digitală’ a mai adăugat că afacerile pe care le are îi aduc bani mulți, nu activitatea din online.

Sunt un om cu sufletul bun dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine. Eu sunt un influencer doar în mică parte, mi-am construit o marcă. Eu sunt un antreprenor online. Social media mă ajută pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd mă încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică.', a mai completat aceasta.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…'

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie'

Citește și: Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț: „Nu mă mai doare nimic acum

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat. Gestul i-a uimit pe fani

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer

Ana Morodan, detectiv în primul sezon al show-ului, nu mai are contract cu ProTV. De curând, la aproape o lună de la startul celui de-al doilea sezon, vedeta a dezvăluit pe Instagram de ce nu a mai vrut să mai fie cea care descoperă vedete sub măștile simpatice ale emisiunii. Ea spune că nu a mai avut timp de proiectele sale personale și a avut mult de pierdut.

Nu aș mai fi vrut să particip la Masked Singer. Nu era o afacere bună. Aș fi amânat prea mult lansarea unui nou e-commerce fiind ocupată cu filmările. Deci, nu’, a fost răspunsul dat de vedetă pe Instagram, unui fan curios.

Din ce își câștigă banii Ana Morodan

Acum doi ani, Ana Morodan a fost întrebată într-un interviu pentru revistabiz.ro cât câștigă, în medie, pe lună.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală.

Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei. Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță.

Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea’, a declarat Ana Morodan pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter