Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România”: „Nu sunt eu Muma Pădurii”

Publicat pe

Maia Morgenstern va avea o apariție surprinzătoare la „Masked Singer România'. După ce tot mai mulți oameni au susținut că sub masca cu Muma Pădurii s-ar ascunde marea actriță, ea va urca pe scena emisiunii, fapt ce va adânci și mai tare misterul. Astfel, detectivii show-ului de pe Pro TV, dar și telespectatorii, vor rămâne cu gurile căscate. Iată ce va spune aceasta joi, de la ora 21:30, la televizor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Joi, Maia Morgenstern va avea o apariție surprinzătoare la „Masked Singer România'. Vreme de opt săptămâni, masca cu Muma Pădurii le-a dat serioase bătăi de cap detectivilor emisiunii, dar și telespectatorilor. Alex Bogdan a susținut cu tărie că sub ea s-ar afla nimeni alta decât Maia Morgenstern. Ei bine, ea va urca pe scena show-ului, de la ora 21:30, pentru a face „lumină' în acest caz.

Detectivii de la „Masked Singer România' au de fiecare dată o muncă grea în descoperirea personalităților de sub enigmaticele măști. Vreme de opt săptămâni, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu au putut să profite de indiciile primite pentru a intui cine ar putea fi persoana de sub masca cu Muma Pădurii. La un moment dat, Alex Bogdan a susținut că e purtată de Maia Morgenstern.

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…'

Citește și: Ce salariu are Maia Morgenstern.Actrița a strâns o avere colosală!

Citește și: Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț:„Nu mă mai doare nimic acum'

Citește și: Valentina Pelinel s-a fotografiat în cârje, după operația la picior:„De Halloween voi avea cel mai reușit costum'

Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România'

Joi seară, de la ora 21:30, pe Pro TV va avea loc un un moment fără precedent în istoria „Masked Singer România'. Maia Morgenstern, cea care despre mulți au spus că s-ar ascunde sub masca Mumei Pădurii, va urca pe scenă. Apariția artistei este de neratat. Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor fi astfel și mai debusolați.

La scurt timp după ce Muma Pădurii își va încheia momentul, juratul Alex Bogdan va susține că sub mască s-ar afla Maia Morgenstern. Actorul va spune la „Masked Singer România' că e sigur că sub mască se află o actriță.

„Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern', va susține Alex Bogdan, scrie libertatea.ro.

„Nu, nu sunt eu Muma Pădurii'

După afirmațiile făcute de Alex Bogdan, Maia Morgenstern va urca pe scena show-ului. Artista va spune la „Masked Singer România' că nu ea se află sub masca Mumei Pădurii.

„Nu, nu sunt eu Muma Pădurii! Alex Bogdan, recunoaște…', va spune Maia Morgenstern la „Masked Singer România'.

În edițiile trecute de la „Masked Singer România', cei patru detectivi ai show-ului au primit diverse indicii. Muma Pădurii le-a transmis că e o persoană care nu a făcut niciodată mare lucru cu vocea, însă a lăsat urme adânci „în sufletele muritorilor'.

„Cu vocea n-am făcut niciodată mare lucru, chiar mă mir că am ajuns atât de departe și nu am fost nevoită să depun prea mult efort. Oi fi eu Muma Pădurii, dar prezența mea a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor și niciodată nu pot spune că oamenii m-au uitat. Dimpotrivă! Ce mă amuză e că mi-ați spus numele de câteva ori în emisiune, l-am auzit și pe holuri. Așa că sunteți pe drumul cel bun… drumul pierzaniei, normal! Hahaha!', a spus Muma Pădurii la Pro TV.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter