Valentina Pelinel s-a fotografiat în cârje, după operația la picior: "De Halloween voi avea cel mai reușit costum"

Publicat pe

Valentina Pelinel a trecut cu bine peste operația la picior și a postat pentru fanii săi de pe Instagram prima imagine din spital, cu noile „accesorii”. Este vorba despre două cârje roșii pe care Valentina este nevoită să le poarte în perioada următoare, de recuperare. Soția lui Cristi Borcea glumește și spune că astfel accesorizată va avea cel mai reușit costum de Halloween.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 8 ani, Valentina Pelinel a suferit un accident la schi, iar recent a trecut printr-o operație de ligament. Fiind o femeie foarte activă, soția lui Cristi Borcea a avut nevoie de această intervenție. Valentina Pelinel se simte mult mai bine și este în proces de recuperare. Fostul acționar de la Dinamo a angajat cei mai buni specialiști pentru a o trata pe soția sa.

„Sunt bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune. Fac recuperare de două ori pe zi cu specialiști cu care a lucrat la Dinamo soțul meu. Sunt pe mâini bune și foarte conștiincioasă. Deci nu e niciun motiv de îngrijorare. Operația realizată de domnul doctor Vlad Predescu a decurs cu succes și recuperarea este vitală ca să pot practica din nou toate sporturile care îmi plac.

Soțul meu mă susține din toate punctele de vedere. Și, de asemenea, întreaga familie și prietenii mei, cât și cei virtuali. Sunt binecuvântată să am alături de mine oameni minunați care îmi fac viața frumoasă și perioada de recuperare mai ușoară. Ill be back, no worries:) (n.r.: Stați fără nicio grijă, mă voi întoarce!)', declara Valentina Pelinel pentru ciao.ro imediat după operație.

Valentina Pelinel s-a fotografiat în cârje, după operația la picior

Astăzi, Valentina a postat o fotografie din spital, în care stă în picioare, semn că recuperarea merge foarte bine, dar este nevoită să se ajute de cârje o perioadă.

„Bună dimineața! Faceți cunoștință cu noile mele accesorii pentru următoarea perioadă. Cum vi se par? Sunt roșii, să-mi poarte noroc ca să termin recuperarea mai repede. De Halloween sigur voi avea cel mai reușit costum”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Fanii i-au urat imediat recuperare grabnică, iar soția lui Cristi Borcea i-a asigurat că totul va fi bine. „Cu multă răbdare, fac două ședințe de recuperare zilnic. O să fie bine, nu mă las”, a mai spus Valentina.

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită.Prima imagine cu cei doi

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț:„Am avut niște episoade…’

Citește și: Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Valentina Pelinel despre Cristi Borcea: „Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare'

Fostul fotomodel are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Valentina Pelinel a mărturisit cum funcționează relația lor și pe ce se bazează. Respectul și încrederea sunt primordiale în relația lor. Ea mai vorbește și de calitățile pe care Cristi Borcea le are.

„Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume.

Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră.

Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie', a ținut să precizeze Valentina Pelinel pentru sursa mai sus menționată.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter