Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț: "Nu mă mai doare nimic acum"

Publicat pe

Anamaria Prodana a declarat că e dispusă să rămână prietenă cu Reghe, chiar și după divorț. Sexy-impresara a spus că viața a învățat-o să ierte și a transmis și un mesaj cu subînțeles, spunând că „dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se așează nimeni'. Vedeta a vorbit și despre divorțul prin care a trecut în urmă cu ani buni, dar și despre suferințele trăite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan afirmă că este dispusă să rămână prietenă cu Reghe după divorț, în ciuda faptului că a declarat că se simte trădată. Sexy-impresara a dat de înțeles că l-a iertat pe tatăl fiului ei și a scos la iveală un detaliu inedit din căsnicia lor. A susținut că mereu l-a făcut să se simtă bărbat și că a ținut cont de părerile lui.

Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț: "Nu mă mai doare nimic acum"Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț: "Nu mă mai doare nimic acum"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce el a depus actele. Povestea lor de iubire pare să fi ajuns la final, după aproximativ 15 ani de relație. Recent, ea a declarat în emisiunea „La Măruță' că s-a simțit trădată. Cu toate astea, tot ea a susținut că viața a învățat-o să ierte. Astfel, a dat de înțeles că l-a iertat și pe tatăl băiatului ei.

Citește și: Ce spunea Reghe despre Anamaria Prodan înainte de divorț:„S-a luptat pentru mine ca nimeni alta'

Citește și: Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că…”

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Citește și: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat:„După ce am născut…'

Anamaria Prodan, dispusă să rămână prietenă cu Reghe după divorț

Anamaria Prodan a povestit că de-a lungul vieții a trecut prin mai multe momente grele, dar a reușit să le depășească zâmbind. Crede că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă, pentru ca să înțeleagă că ar merita mai mult.

Sexy-impresara a declarat că cel mai greu moment a fost reprezentat de pierderea părinților ei. În rest, vedeta susține că totul vine în viață cu un anumit scop. Anamaria Prodan a transmis și un mesaj cu subînțeles, spunând că a înțeles că dacă nu „eliberezi repede scaunul, nu se aşează nimeni niciodată'.

„Am depăşit momentele grele din viaţa mea zâmbind, plină de optimism. Am înţeles că în viaţa asta, Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi îţi dă ca tu să înţelegi că meriţi mult mai mult.

Cel mai greu moment a fost pierderea mamei mele şi al tatălui meu, în rest, totul este… ceva care vine în viaţa ta cu un anumit scop şi ceva pe care tu trebuie să-l înţelegi dacă eşti evoluat, şi ceva ce trebuie să aplici foarte tare pentru că eu am înţeles un singur lucru, dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se aşază nimeni niciodată', a declarat Anamaria Prodan la un post TV, conform wowbiz.ro.

„Eu am mai divorțat o dată și nu a știut nimeni'

Anamaria Prodan a vorbit și despre primul ei divorț. A susținut că la acea vreme nimeni nu a știut despre ce se petrece în viața ei sentimentală.

„Eu am mai divorţat o dată şi nu a ştiut nimeni pe pământ şi nu au apărut amante, copii, şi niciun fel de mizerii. Asta ţine de educaţie foarte tare. Eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr, educaţia pe care mi-au dat-o părinţii mei este atât de solidă', a continuat ea.

În ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a spus că nu ar avea nimic împotrivă să rămână prietenă cu el. Spune că a învățat să ierte și susține că în prezent nu o mai doare nimic.

„Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu. Toată viaţa mea am rămas prietenă cu toţi oamenii care şi-au dorit lucrul acesta. Eu am învăţat să iert, fiind o persoană foarte evoluată şi sunt foarte mândră. Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când mi-a murit mama, când mi-a murit tatăl', a mai transmis impresara.

Anamaria Prodan despre Reghe: „Întotdeauna am ținut cont de părerile lui'

În încheierea declarațiilor, sexy-impresara a spus că nu ar schimba nimic în viața ei. Cu toate astea, spune însă că ar trebui să fie mai atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei. Despre Reghe, ea a susținut că mereu l-ar fi făcut să se simtă bărbat și că ar fi ținut cont de opiniile lui.

„Nu aş schimba nimic în viaţa mea. Poate aş fi doar foarte atentă, aş ţine ochii foarte deschişi, ca nu cumva cineva să trădeze ani şi eu să nu realizez. Întotdeauna am ţinut cont de părerile lui, l-am făcut să se simtă foarte bărbat, chiar dacă sunt o femeie de fier, aşa cum spuneţi voi', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter