Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei! Cum a petrecut la 72 de ani

Publicat pe

Ieri, marea artistă Corina Chiriac și-a închis telefonul, după cum chiar ea a mărturisit, deși aniversa un moment important – 72 de ani de viață. Nu a lăsat însă nemarcat momentul, alegând să petreacă într-un mod inedit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac a împlinit ieri 72 de ani, motiv de mare sărbătoare, însă de data aceasta artista a ales să aniverseze într-un mod deosebit. Faptul că și-a închis telefonul i-a descumpănit cu siguranță pe cei care o iubesc, însă această alegere i-a priit cu siguranță artistei, care a avut parte totuși de o zi de naștere specială.

Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei

La 72 de ani, Corina Chiriac arată senzațional și este plină de energie. Așadar, cei din jur au fost convinși că ziua ei de naștere nu va trece neremarcată, în pofida faptului că restricțiile actuale nu permit organizarea de evenimente. Artista a reușit să-și surprindă, cu siguranță apropiații, luând decizia de a-și închide telefonul. Corina Chiriac a mărturisit că și-a dorit să petreacă un timp la o biserică, acesta fiind și motivul pentru care nu a putut fi găsită la telefon de către cei care au vrut să o felicite. Pe urmă, artista și-a făcut planuri să iasă la o cafea în oraș cu o prietenă și să depene amintiri, a declarat ea pentru Antena Stars.

Citește și: Corina Chiriac povestește toate amintirile de pe vremea lui Ceaușescu într-o carte autobiografică: „Nu puteai să spui orice, oricând”

Citește și: De ce a refuzat Corina Chiriac să se mai căsătorească după divorț. Cine a fost, de fapt, marea ei iubire

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită.Prima imagine cu cei doi

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț:„Am avut niște episoade…’

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani:„Strâng în brațe…’

Cu aceeași ocazie, artista a mărturisit că este încântată de faptul că Minuni trăite, cartea autobiografică pe care a lansat-o acum ceva vreme, s-a bucurat de succes, cu atât mai mult cu cât evenimentul a avut loc în timpul pandemiei. Acum, artista se pregătește pentru o nouă lansare de carte și speră că aceasta se va bucura, de asemenea, de aprecierea cititorilor.

Am publicat o carte și mă bucur că are succes. Am stat acasă zece luni să o finalizez, să o scriu, să o rescriu, să o împart în capitole și așa mai departe. Eu sunt un om activ, am un apartament pe care îl întrețin, am o mașină care, din când în când, necesită reparații, nu știu cum se întâmplă, dar în fiecare zi am câte o treabă', a spus Corina Chiriac.

Cum se menține în formă la 72 de ani

Corina Chiriac a fost un fashion icon și un trend setter înainte de 1989, chiar dcă atunci la noi nici nu se auzise de termenii respectivi. Cu un trup tras ca prin inel și haine făcute la croitor special pentru ea, artista dădea tonul în modă. Pentru asta însă a fost nevoie și de sacrificii, care, evident, nu s-au văzut…

În ciuda firii dinamice, actrița a avut oscilații de greutate de-a lungul timpului, cărora le-a pus capăt cu o dietă ale cărei principii le respect și astăzi. Corina Chiriac a slăbit în jur de 35 de kilograme într-un an și jumătate, cu ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat o dietă asociată. Cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale și două gustări, acesta e principiul de bază al regimului.

Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată‘, a detaliat artista într-un interviu, adăugând că a ajuns să consume dulciuri extrem de rar, iar atunci când o face apelează la ciocolata cu 80% cacao.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter