Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru: „Mi-am luat la jigniri și un limbaj...”

Publicat pe

Ce a pățit Oana Roman înainte de a urca în avion, la întoarcerea din Cipru. Fiica lui Petre Roman a decis să ia o pauză de la aglomerația Capitalei și să plece într-o vacanță alături de familie și prieteni. Aceasta a ales ca destinație Cipru, un loc unde s-a simțit minunat. Problemele au apărut chiar înainte de a urca în avion pentru a se întoarce în România. Diva a povestit că angajații companiei aeriene i-au adresat jigniri și vorbe grele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a decis să ia o pauză de la aglomerația Bucureștiului și să plece într-o vacanță în Cipru alături de familia și prietenii ei. Aceasta a avut parte de clipe de relaxare și nu s-a preocupat de grijile cotidiene. Problemele au apărut înainte ca aceasta să urce în avion pentru a se întoarce în România. Diva a povestit pe Instagram că angajații companiei aeriene i-au adresat cuvinte jignitoare.

Oana Roman a povestit experiența fanilor săi de pe Instagram. Aceasta a menționat că nu s-a așteptat o secundă la o asemenea problemă și că abia își revine după șocul suferit.

Citește și: Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar:„Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea'

Citește și: Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu:„Mă înjura de mamă, de morți și altele'

Citește și: Ce a făcut Mircea Badea când un polițist l-a pus să sufle în etilotest:„Nu vorbesc cu ei niciodată'

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru

Se pare că Oana Roman nu stă departe de probleme nici în vacanță. După ce a petrecut câteva zile minunate alături de familia sa în Cipru, fiica lui Petre Roman a avut parte de o situație extrem de dificilă. Înainte de a urca în avion se pare că angajații companiei aeriene i-au adresat cuvinte jignitoare divei.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul', a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

„Încerc să-mi revin după șocul trăit'

A doua zi de dimineață, diva a postat noi mesaje pe Instagram cu privire la acest subiect. Se pare că limbajul angajaților a supărat-o atât de mult pe Oana încât aceasta abia își revine după șocul trăit.

„Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos' a fost la plecare.', a mai spus Oana Roman.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter