Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu: „Mă înjura de mamă, de morți și altele”

Publicat pe

Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu. Toată acțiunea s-a întâmplat într-o benzinărie, acolo unde fiica lui Petre Roman își alimenta mașina. Se pare că în acest timp, milionarul Dan Nicorescu ar fi vrut să își parcheze bolidul de lux, dar nu a avut loc din cauza Oanei Roman. Acesta a început să o înjure și să o jignească, moment în care vedeta a luat telefonul și a început să îl filmeze, publicând mai apoi imaginile pe InstaStory.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost jignită și înjurată într-o benzinărie din Capitală de către omul de afaceri Dan Nicorescu. Diva a rămas cu un gust amar din cauza atitudinii pe care milionarul a avut-o și a decis să spună oamenilor ceea ce tocmai i se întâmplase. Astfel, înarmată cu videoclipurile înregistrate, fiica lui Petre Roman a făcut publică întreaga experiență prin care a trecut.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că milionarul nu a putut să își parcheze mașina de lux din cauza Oanei Roman. El ar fi putut să poarte o conversație civilizată și să o roage pe divă să îi facă loc, însă a preferat să înjure și să jignească, lucru care a deranjat-o enorm pe fiica lui Petre Roman.

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal:„E groaznic!'

Citește și: Oana Roman se operează din nou! Ce intervenție își face:„În zona abdomenului…'

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât'

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi'

Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu

Recent, fiica lui Petre Roman a trecut printr-o experiență care a lăsat-o fără cuvinte. Aceasta a fost jignită, înjurată și umilită de milionarul Dan Nicorescu într-o benzinărie din București. Vedeta a reușit să filmeze întreaga scenă și să publice imaginile pe InstaStory.

„Cu sunet vă rog. N-am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman. Care mă înjură pentru că stau pe margine în parcare și nu are loc de mine în mintea dânsului. Foarte drăguț. Trăim în România!', a scris Oana Roman pe InstaStory.

„Cu bani nu cumperi educație'

Vedeta a rămas profund dezamăgită de modul în care milionarul a gestionat întreaga situație. Ba mai mult, aceasta a tras un semnal de alarmă referitor la comportamentul pe care acesta l-a avut. Oana Roman a subliniat că degeaba ai mulți bani, dacă nu ai educație și bun-simț.

„Acesta este nivelul de educație și maniere al unor oameni care consideră că doar prin bani ei reprezintă ceva. Neînțelegând că, din păcate, cu bani nu cumperi nici educație, nici bun-simț, nici bune maniere', a mai adăugat Oana Roman.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter