Irinel Columbeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Un episod complicat"

Publicat pe

În urmă cu doar câteva zile, Irinel Columbeanu a fost infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum, omul de afaceri a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și despre simptomele pe care le-a avut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, afaceristul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A sunat la 112 și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. 

Acolo, cadrele medicale i-au oferit tratamentul corespunzător, iar în data de 28 septembrie a fost externat. Fostul milionar de la Izvorani a spus prin ce momente dificile a trecut după infectarea cu Covid-19, dar și ce simptome a avut în urma infectării.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19:„Virusul e înșelător’

Citește și: Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mă tem pentru el’

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc.Când va avea loc nunta

Citește și: Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda.Care este motivul

Irinel Colmbeanu, infectat cu COVID

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a vorbit despre infectarea cu noul coronavirus. Omul de afaceri recunoaște că a avut printre cele mai cunoscute simptome- frisoane, pierderea partiață a gustului și mirosului, dar și pierderea poftei de mâncare.

Fostul soț al Monicăi Gabor a crezut că a contractat o formă mai ușoară, însă a decis să meargă la spital pentru că nu știa cum vor evolua lucrurile.

A fost un episod complicat, care bine că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și mai ales ales când s-a întâmplat. Simptomele au fost la început cele arhicunoscute, frisoane febrile, pierderea poftei de mâncare și parțial a gustului și mirosului. După care au dispărut, făcându-mă să cred că nu aveam nimic, doar, doar oi alege să nu merg la spital. Atunci mi-am dat seama că este un virus planificat parșiv, și de aceea imprevizibil și foarte periculos, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Totodată, imediat după ce a fost externat din spital, Irinel Columbeanu a declarat faptul că acum va lua în calcul vaccinarea împotriva noului coronavirus.

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina.’, a declarat Irinel Columbeanu pentru fanatik.ro.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter