Mihai Petre s-a certat cu Elwira, la Asia Express: „Te tot plângi”

Publicat pe

Mihai Petre a avut o ieșire nervoasă la adresa soției, la Asia Express. Odată cu înaintarea în concurs, presiunea crește, iar acest lucru e resimțiit de concurenți. Celebrul dansator nu s-a mai putut stăpâni și a avut o reacție neașteptată în privința Elwirei, în timpul unei probe. Iată de la ce a plecat totul și ce reproșuri i-a adus coregraful partenerei lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre a avut ieșire nervoasă la adresa soției sale, Elwira, în ediția Asia Express difuzată recent. Dorninci să termine mai repede probele, presiunea și-a pus amprenta și asupra lor. La un moment dat, coregraful nu s-a mai putut controla și a avut o reacție neașteptată în ceea ce o privește pe partenera lui, după ce ea nu ar fi putut să-și mai care bagajul.

Ediția Asia Express difuzată recent la televizor a fost plină de provocări pentru concurenții emisiunii. Au avut de îndeplinit mai multe sarcini, iar oboseala și-a spus cuvântul, indiferent de cât de puternici sunt participanții. Toate acestea l-au făcut pe Mihai Petre să se enerveze la un moment dat și să aibă o reacție nervoasă la adresa soției lui.

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor.Cum s-a lăudat prietenilor

Citește și: Cum a slăbit Mihai Morar. Ce sport face, pe lângă alergat:„Mintea e mai importantă'

Mihai Petre s-a certat cu Elwira, la Asia Express

Recent, telespectatorii i-au putut urmări pe concurenții Asia Express în timpul unei probe ce presupunea să scrie pe apă. Tehnica ebru, inventată în Turcia, i-a fascinat pe participanți, însă le-a pus și bețe-n roate. Dacă la început Mihai Petre se arăta încântat de probă, la finalul ei, un lucru l-a scos din sărite.

Mihai Petre a declarat că i s-a părut foarte interesantă această tehnică de pictat, însă pe cât e de specială, pe atât e de complicată. Concurenții trebuiau să aibă o mare dexteritate atunci când scriau și să fie fermi.

„Era foarte interesantă tehnica. E prima dată când am văzut în viața mea așa ceva. Trebuia să ai foarte mare grijă când scriai acolo și trebuia să fii foarte ferm, pentru că dacă te opreai se strica totul. Nu puteai recunoaște caracterul. (…) Normal că și aici Elwira a scris mult mai frumos decât mine, pricepută în toate cele, cu mult peste mine', a spus Mihai Petre la Asia Express, conform libertatea.ro.

În timpul probei, Mihai Petre i-a cerut soției lui, Elwira, să-l lase pe el să termine proba.

„Te rog, lasă-mă pe mine. Lasă-mă pe mine, da?', i-a spus Mihai Petre soției sale, Elwira, iar ea i-a răspuns: „Ce să te mai las?'.

La fel ca restul concurenților, Mihai Petre și Elwira nu au scris corect din prima „Asia Express'. Nu și-au dat seama că tehnica era în oglindă, astfel că au fost nevoiți să o ia de la capăt. În cele din urmă, cei doi au reușit, dar bucuria nu a durat mult, pentru că între ei s-a iscat o mică „dispută'.

Ce reproșuri i-a adus Elwirei

Înainte de a pleca spre următoarea destinație, Mihai Petre a avut o ieșire neașteptată la adresa Elwirei. Soția lui nu a vrut să ia ghiozdanul rămas, pentru că ar fi fost mai greu. Atunci, dansatorul nu s-a mai putut controla și s-a enervat. I-a reproșat partenerei lui că s-ar plânge de 200 de grame în plus, dar, din fericire, „cearta' nu a durat mult.

„Ți-e bine? Aleargă acum, hai! E mai greu, te tot plângi de 200 de grame în plus', i-a reproșat Mihai Petre soției lui, enervat, după ce a luat ambele ghiozdane în spate.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter