Ce a făcut Mircea Badea când un polițist l-a pus să sufle în etilotest: "Nu vorbesc cu ei niciodată"

Publicat pe

Mircea Badea a întârziat miercuri seară la pasa cu Sinteza zilei pentru că a fost oprit la un filtru organizat de polițiști în apropiere de sediul Antena 3. Iar totul a durat mai mult decât a ar fi crezut. Mircea Badea nu este la prima întâlnire cu polițiștii de la Rutieră și în trecut a rămas și fără permis din cauza vitezei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea are o relație „specială” cu polițiștii de la Rutieră și nu puține sunt situațiile în care a fost oprit, pentru un motiv sau altul, în trafic. Uneori s-a lăsat întâlnirea cu amendă, alteori cu dialoguri amuzante. Vedeta Antena 3 a povestit, în direct, cu ironie, ce s-a întâmplat ultima dată când a fost oprit la un control de rutină în trafic.

„Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP… După aia stă așa un pic și zice: ‘Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?’.

Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus„, a povestit Mircea Badea.

Vedeta de la Antena 3 a fost, ulterior, invitată să sufle în etilotest, situație care l-a făcut să piardă și mai mult timp.

Și zice: ‘Atunci să facem testul cu etilotestul’. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat. Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp. Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo'”, a spus Mircea Badea.

În anii trecuți, Mircea Badea a primit nu doar o dată amendă pentru viteză și chiar a rămas fără permisul de conducere tot din cauza depășirii vitezei legale.

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică:„Ceva foarte grav…’

Citește și: Ce a făcut Raluca Zenga, după ce a aflat Walter, fostul soț, are o nouă iubită.Imaginile au fost publicate pe Instagram

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal.Decizia luată de autorități

Ce a făcut Mircea Badea când un polițist l-a pus să sufle în etilotest

Realizatorul emisiunii În gura presei', de la Antena 3, a fost oprit de poliţişti în trafic și în aprilie 2020, în drum spre sediul televiziunii la care lucrează. Jurnalistul a fost prins fără să aibă asigurarea auto obligatorie.

Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit Poliția. Sare un polițist din mașina lor, îi dau buletinul, permisul, declarația pe propria răspundere, adeverința permanentă de serviciu…', spunea Badea anul trecut.

Realizatorul a continuat: Eram cu mașina lui tata. Polițistul mi-a cerut talonul, arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, dar nu o găseam. A fost un adevărat circ. Nu am găsit polița RCA, asigurarea auto obligatorie!'.

A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut tot circul ăsta din cauză că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. Tot ce am povestit a fost pe scurt, vă dați seama cum a fost, de fapt. Mulțumesc Poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot', a spus Badea, la emisiunea lui Mihai Gâdea, cea care precede În gura presei'. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter