Care este relația dintre Namiko, fiica lui Cabral, și frățiorul său: „Nu ne mai înțelegem...”

Publicat pe

Care este relația dintre Namiko, fiica lui Cabral, și frățiorul său. În urmă cu doar o lună Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Cei doi se bucură enorm pentru că sunt părinți de băiat, iar Namiko, fiica cea mare a celor doi, pare la fel de entuziasmată. Recent, prezentatorul de la ProTV a postat pe Instagram o fotografie, alături de un text care explică relația dintre mezinul familiei și Namiko.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral se poate declara un bărbat împlinit. Acesta se bucură de o comunitate care îl susține necondiționat, de o carieră impresionantă în televiziune și de o familie absolut superbă. Recent, acesta și Andreea Ibacka au devenit părinții unui băiat perfect sănătos. Chiar dacă mezinul are doar o lună, sora lui, Namiko, începe să îi simtă prezența în casă.

Namiko și fratele său mai mic par să se obișnuiască destul de repede unul cu celălalt. Recent, Cabral a făcut o postare pe pagina de Instagram a fiicei sale în care vorbește despre relația dintre cei doi.

Citește și: Cum a reacționat Cabral, după ce Andreea Ibacka a fost acuzată că își neglijează fiul:„Mi-e rușine să spun…'

Citește și: Rețeta gătită de Andreea Ibacka care l-a impresionat pe Cabral:„A lins și farfuria de-a tocit smalțul'

Citește și: Ce a postat fostul soț al Andei Adam pe Internet, după ce ea s-a logodit:„Orice om e liber să…'

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde:„O situație de umilință'

Care este relația dintre Namiko, fiica lui Cabral, și frățiorul său

Cabral a făcut o postare pe pagina de Instagram a fiicei sale în care a vorbit despre relația pe care cei doi copii o au. În modul său caracteristic, prezentatorul de la ProTV a scris un mesaj destul de nostim.

„E mic piticul ăsta… da mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…’, este mesajul scris în dreptul fotografiei.

Cabral, mai fericit ca niciodată

Se poate vedea fericirea pe chipul prezentatorului de la ProTV. În urmă cu o săptămână, acesta a postat o fotografie în care apare alături de Namiko și de mezinul familiei. Acesta a scris un nou mesaj nostim alături de imagine.

„Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza, a scris Cabral în dreptul fotografiei postate pe internet.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter