Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde: „O situație de umilință”

Publicat pe

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde. Cei doi actori, soț și soție, își doresc ca prin acțiunea lor în instanță să solicite introducerea unui certificat galben sau roșu pentru ei și restul persoanelor care nu pot să se vaccineze anti-COVID-19. Au susținut că hotărârea de guvern i-ar pune pe cei aflați în situația lor într-una de umiliță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde. Anunțul a fost făcut de către marele actor la România TV. A explicat că el și soția lui nu pot să-și facă vaccinul anti-COVID-19 din cauza problemelor de sănătate. El a susținut că autoritățile nu s-ar fi gândit la persoanele aflate în situația lor atunci când certificatul verde devenit obligatoriu pentru accesul în centrele comerciale și alte instituții publice.

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au decis să dea Statul în judecată, după ce certificatul verde a devenit obligatoriu în centrele comerciale și alte instituții publice. Aceștia au declarat că în acțiunea lor făcută în instanță, împotriva Guvernului României, a Ministerului de Interne și a CNCAV, solicită să fie introdus certificatul galben sau cel roșu pentru cei care nu se pot vaccina împotriva COVID-19.

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa:„A fost o descărcare'

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună.În ce ipostază au fost surprinși

Citește și: Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer.Primele declarații despre nuntă

Citește și: Julia Chelaru, replici tăioase la adresa Andreei Bănică, fosta ei colegă de trupă:„Puțin sarcasm, puțin venin'

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde

Eugen Cristea a declarat la România TV că din cauza problemelor de sănătate cu care se confrută el și soția lui, medicul de familie le-a recomandat să nu se vaccineze împotriva COVID-19. Actorul a susținut că autoritățile nu s-ar fi gândit la această situație atunci când au impus certificatul verde în spațiile menționate anterior.

„Am făcut o cerere prin care chemăm în judecată Guvernul României, MAI şi CNCAV. Semnalăm faptul că amândoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost încadrată nicăieri. Amândoi avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sănătate', a spus Eugen Cristea la România TV, conform mediaflux.ro.

Eugen Cristea a spus că el și partenera lui își doresc să poată beneficia de un certificat roșu sau galben pentru a li se permite accesul în locurile în care nu pot intra. A declarat că vor să meargă în continuare la spectacole și să-și cumpere diferite lucruri.

„Vrem să beneficiem de un certificat galben sau roșu'

În încheierea declarațiilor, Eugen Cristea a susținut că gestul făcut de el și soția lui nu înseamnă un îndemn la nesupunere. Actorul a mai precizat că nu vrea să încalce regulile și legile.

„Vrem să beneficiem și noi de un certificat galben sau roșu prin care să avem acces în toate locurile în care momentan nu putem întra din cauza Hotărârii de Guvern. Vrem să mai mergem și noi la spectacolele colegilor noștri, să mai intrăm din când în când să mai luăm și noi o haină, un parfum sau un deodorant.

Această Hotărâre de Guvern îi pune pe cei care sunt în situația noastră într-o situație de umilință. Ne dorim să ne apărăm fără a încălca reguli și legi. Ceea ce am făcut noi nu înseamnă un îndemn la nesupunere, ci la așezarea pe făgașul unor linii corecte a unor oameni care au făcut mult pentru statul român', a mai transmis Eugen Cristea pentru România TV.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter