Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă. Fanii s-au extaziat

Publicat pe

Mirela Vaida s-a fotografiat, de curând, în lenjerie intimă, și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 are trei copii și o siluetă de invidiat, iar fanii au observat imediat acest detaliu, răsplătind imaginea cu peste 10.000 de aprecieri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a publicat recent fotografii ce i-au fost făcute în urmă cu un an în care apare deghizată în Madonna. Într-una dintre imagini, Mirela Vaida este îmbrăcată în lenjerie intimă din dantelă neagră și cu umerii acoperiți cu o geacă din piele. Chiar dacă are trei nașteri la activ, prezentatoarea arată senzațional, un lucru pe care și fanii l-au observat imediat.

Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă. Vedeta s-a „deghizat' în Madonna

Cu această fotografie în lenjerie intimă, dar și cu alte câteva în care apare „deghizată' în Madonna, Mirela Vaida a stârnit o avalanșă de comentarii pe Instagram.

Fanii ei i-au apreciat frumusețea, ba chiar i-au spus că ar putea fi invidiată de cântăreața americană, acum în vârstă de 63 de ani. „În urmă cu fix un an am acceptat provocarea de a mă lasă un pic „transformată” în Madonna!', a scris Mirela Vaida lângă imaginea în care apare în lenjerie intimă.

„Ar vrea Madonna să fie așa tânără și frumoasă'. 'Ești mai frumoasă ca Maddona', 'Ești superbă și mult mai frumoasă decât Madonna', 'Frumusețe și eleganță absolută în același timp' și 'Splendidă ca întotdeauna', au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil

Citește și: Ce a făcut Raluca Zenga, după ce a aflat Walter, fostul soț, are o nouă iubită

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie

Mirela Vaida și soțul ei se cunosc și formează o relație de 16 ani. În urmă cu 12 ani, atât în fața preotului, cât și a ofițerului de stare civilă, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna.

Prezentatoarea de la Antena1 a povestit într-un interviu cum a reușit relația lor să reziste atât de mult timp și care este secretul cuplului.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni.

Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie‘, a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro

Vedeta mai vrea să facă și alți copii

Deși au o familie numeroasă, Mirela Vaida și soțul ei își doresc un al patrulea copil. Mai exact, o fetiță pentru care au ales și numele.

„Ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident.

Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi', a spus Mirela Vaida, potrivit aceleași sursei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter