Mama fetiței omorâtă și incendiată la Arad, nu va fi decăzută din drepturile părintești: „Este grijulie”

Publicat pe

După mai multe zile în care nu s-a putut putut vorbi cu ea, pentru era în stare de șoc, mama fetiței ucise și incendiate la Arad a fost audiată. Anchetatorii au aflat că femeia nu a știut nicio clipă ce făcuse concubinul ei, în timp ce ea era internată în spital, așa că nu va fi decăzută din drepturile părintești.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Arad spun că femeia este o mamă model. Tânăra de 28 de ani a fost dusă ieri la audieri, ca parte civilă în proces. Femeia a aflat de la procurori ce s-a întâmplat cu fetiţa ei. „Mama este mai ok, dar mai are mult de lucru pentru a depăşi situaţia respectivă”, a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad

Mama fetiței omorâtă și incendiată la Arad, nu va fi decăzută din drepturile părintești

În urma audierilor, anchetatorii au stabilit că Sabina, mama fetei omârâtă și incendiată de concubinul ei, nu a știut absolut nimic despre planul diabolic pe care bărbatul l-a pus la cale, iar acum suferă din cauza pierderii pe care a suferit-o.

Reprezentații Protecției Copilului au stabilit că aceasta are toate șansele de a nu fi decăzută din drepturile părintești, fiind găsită drept un părintele model care are grijă de copii și de educația lor.

Mama Antoniei, fetiţa ucisă cu o săptămână în urmă, are toate şansele să nu fie decăzută din drepturile părinteşti (…) Din observaţiile noastre, s-a purtat foarte bine cu copiiii, este grijulie faţă de copii. Considerăm că este o mamă care îşi iubeşte copiii”, a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen

Citește și: Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani. Mesajul dureros postat de Adda

Criminalul și-a recunoscut fapta îngrozitoare

Concubinul mamei fetițe ucise la Arad și-a recunoscut fapta. Motivul pentru care el a omorât-o pe cea mică este unul șocant. Bărbatul le-a spus procurorilor că micuța ar fi fost agitată și că avea mereu chef de joacă, lucru ce l-a enervat. Într-un acces de furie, el ar fi dat-o cu capul de perete.

Când a constatat că Antonia nu mai respira, Florin Beniamin Crișan ar fi încercat să o resusciteze. Acesta ar fi dezbrăcat-o pentru a o spăla, însă când a văzut că nu-și mai revine, i-ar fi băgat trupul într-o valiză și ar fi dus-o cu un taxi într-o zonă cunoscută de el. Ajuns la destinație, el s-ar fi folosit de două sticle de acetonă pentru a o incendia, iar apoi s-au fi întors cu un alt taxi acasă.

Mesajul Poliției Române, după ce l-a identificat pe criminal

Imediat după ce principalul suspect a fost stabilit în cazul crimei, marți dimineață, polițiștii au descins în locuința unde a avut loc fapta înfiorătoare. Oamenii legii au transmis că e greu de înțeles cum de cineva care comite o astfel de faptă să mai poată dormi liniștit.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!’, e mesajul scris Poliția Română pe Facebook.

.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter