Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Am atacuri de panică”

Publicat pe

Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19, din cauza problemelor. Deși a trecut relativ ușor prin boală, având niște simptome nu foarte severe, vedetei i-a fost afectat sistemul nervos vegetativ. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii' a povestit că începuse să aibă niște atacuri de panică ce i-au dat bătăi de cap.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19, din cauza problemelor. Deși s-a bucurat că a trecut peste boală, prezentatoarea TV nu a putut răsufla complet ușurată. Specialiștii i-au explicat că după infecția cu coronavirus, unii oameni se confruntă cu depresia. Din păcate, soția lui Tavi Clonda a avut niște atacuri de panică, după ce virusul i-ar fi afectat sistemul nervos vegetativ.

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea le dădea fanilor un anunț îngrijorător. Prezentatoarea de la Antena Stars le spunea atunci că s-a infectat cu COVID-19. La scurt timp, și soțul ei, Tavi Clonda, și fiicele lor, fuseseră depistați pozitiv, deși au purtat mască și în casă. Din fericire, ulterior, vedeta și familia ei s-au vindecat, însă, din păcate, ea nu a scăpat complet de probleme.

Citește și: Ce probleme are Gabriela Cristea la doi ani de la moartea fostului soț, Marcel Toader

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează'

Citește și: Cum a reușit Lora să se lase de fumat, după 20 de ani:„Mulțumesc celor care m-au suportat'

Citește și: De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său, „Zăpadă, ceai și dragoste':„Au muncit gratis'

Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19

Gabriela Cristea se consideră norocoasă că nu a făcut o formă gravă a bolii. Simptomele COVID-19 nu au fost atât de dure. Însă, în timpul nopții, prezentatoare TV s-a confruntat cu atacurile de panică, de mai multe ori. Ea se gândea mereu ca nu cumva cei dragi să fie în pericol, mai ales că și Tavi Clonda și fiicele lor, Victoria și Iris, se infectaseră ulterior.

Prezentatoarea de la „Mireasa – Capriciile iubirii' a povestit că problemele nu s-au terminat nici acum în cazul ei. A apelat la psihologul emisiunii și astfel a aflat că unii oameni fac un soi de depresie după ce s-au vindecat de COVID-19. În plus, a declarat că obosește încă foarte des, din cauză că virusul i-ar fi afectat sistemul nervos-vegetativ.

„Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii. Am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa. Nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38. Am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des', a povestit Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de pe Antena Stars, conform spynews.ro.

„Am început să am și niște atacuri de panică'

Pe lângă asta, Gabriela Cristea a mărturisit că în timpul bolii a avut și niște fobii. După ce a rămas fără gust și miros, a început să se panicheze, de teamă ca nu cumva să fie o scăpare de gaze și ei să nu simtă. Din fericire, nu s-a pus problema de așa ceva.

„Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am și vorbit cu psihologul emisiunii 'Mireasa' și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii. Când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter