De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său, „Zăpadă, ceai și dragoste”: „Au muncit gratis”

Publicat pe

De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său. Una dintre cele mai iubite vedete de sex masculin din România, Liviu Vârciu, a susținut un interviu în cadrul căruia a povestit câteva detalii mai puțin știute despre noul său film. Se pare că acesta nu și-a plătit actorii care au făcut parte din distribuție. El a explicat motivele pentru care acești oameni au muncit gratis, dar și cine sunt cele mai mari nume care l-au ajutat pe Vârciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este una dintre cele mai admirate persoane din showbizul românesc. Acesta a atras simpatia publicului datorită personalității sale carismatice, dar și a energiei pozitive pe care o emană cu fiecare apariție. În acest moment, el se poate numi un bărbat împlinit. Are parte de o familie superbă, o carieră de invidiat și a lansat chiar și un film! Recent, în cadrul unui interviu, acesta a povestit detalii mai puțin știute despre producția sa.

Liviu Vârciu, după multă muncă, a reușit să lanseze propriul său film, „Zăpadă, ceai și dragoste', care în acest moment poate fi vizionat pe Netflix.

Citește și: Liviu Vârciu a chemat Salvarea, din cauza efectelor secundare COVID-19:„Acest virus este pervers, te îngenunchează'

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!'

Citește și: Bogdan Mocanu și iubita lui s-au despărțit:„Suntem separați de ceva timp'

Citește și: Cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd

De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său

Liviu Vârciu a reușit să lanseze primul său film intitulat „Zăpadă, ceai și dragoste'. Este fericit că a reușit să își îndeplinească visul și că oamenii din distribuție i-au fost alături atunci când acesta nu a avut buget pentru a-i plăti.

„În primul rând nu pot decât să fiu încântat că mi-am văzut visul împlinit. Apoi, trebuie să le spun tuturor celor din distribuţie un imens multumesc, fiindcă oamenii aceia au muncit doar din pasiune faţă de profesia lor. Au muncit gratis, doar cu inima deschisă. Nu am apucat să le plătesc nimic. De sărbători trebuie să le trimit câte un imens cadou pentru tot ce au făcut pentru succesul acestui film', a precizat Liviu Vârciu pentru impact.ro.

„Nu am găsit la acel moment bani'

Se pare că Liviu Vârciu a avut de suportat foarte multe costuri pentru film, motiv pentru care nu a mai avut bani pentru a-și plăti actorii. Ba mai mult, acesta susține că nume mari precum Pepe, Alex Velea, Dan Negru sau Cosmin Seleși l-au ajutat deoarece sunt prieteni buni.

„Nu am găsit la acel moment bani pentru cei din distribuţie. Însă asta înseamnă să ai prieteni buni. Am vorbit cu fiecare dintre ei atunci când am pornit la drum. Mi-am dorit să am un mixt în distribuţie, şi actori profesionişti, şi oameni care nu au avut niciodată de-a face cu aşa ceva. Aşa au apărut un Pepe, un Alex Velea, un Dan Negru. Pe lângă un Cosmin Seleşi, Paula Chirilă sau Angel Popescu. Cu toţii au fost extrem de deschişi ideii şi m-au ajutat cât de mult au putut. Se şi vede din munca finală. M-am consultat în aproape toate deciziile luate cu regizorul Cătălin Bugean şi am luat hotărârile de comun acord', a adăugat artistul.

Ce roluri au Pepe și Dan Negru

Liviu Vârciu a dezvăluit ce rol au doi dintre cei mai cunoscuți oameni din showbizul românesc. Se pare că Pepe este pus în pielea unui cântăreț foarte cunoscut, în timp ce Dan Negru este un șofer cu probleme.

„Şi Pepe, şi Alex Velea, şi Dan Negru au fost încântaţi de idee. Pepe are rolul unui cântăreţ cunoscut, deci într-un fel se joacă pe el. Iar Dan Negru e un şofer cu probleme. Nu vă spun mai mult, fiindcă altfel risc să arunc pe geam vraja filmului!', a dezvăluit Liviu.

Liviu Vârciu nu a încasat niciun ban până în acest moment

Artistul a povestit faptul că perioada pandemică i-a adus foarte multe probleme. Se pare că acesta nu a câștigat niciun ban până în acest moment pentru filmul lansat.

„Pandemia asta a dat peste cap totul, de la vieţile oamenilor la premierele cinematografice. Aşa că până azi ştiu cu exactitate suma investită, dar şi suma ce mi s-a întors. Ultima e egală cu zero, dar nu mă dau bătut. Mai ales că premiera pe Netflix a fost o reuşită totală şi oamenii apreciază filmul!', a adăugat el.

Liviu Vârciu, hotărât să scoată și partea a doua a filmului

Actorul a dezvăluit faptul că filmul său va avea și o a doua parte. Acesta a pus accentul pe distribuție, menționând că va fi aceeași, probabil cu un nume sau două în plus.

„De data asta îmi pun speranţa că vopi reuşi să am succes şi din perspectiva reţetei financiare. Echipa rămâne aceeaşi, poate chiar mai aduc un nume sau două în plus. Iar în martie, la anul, pornim la filmări. va avea şi partea a doua, cu certitudine!', a mai spus el pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter