Liviu Vârciu a chemat Salvarea, din cauza efectelor secundare COVID-19: „Acest virus este pervers, te îngenunchează”

Publicat pe

Liviu Vârciu a ajuns, de curând, pe mâna medicilor din cauza problemele provocate de COVID-19. Vedeta de la Antena 1 și-a speriat fanii din mediul online, după a publicat un videoclip în care doctorii îi acordau îngrijiri medicale. Prezentatorul s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și a ținut să le transmită un mesaj celor care îi urmăresc postărilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel mai probabil, Liviu a chemat ambulanța pentru că se simțea rău și s-a speriat. Din fericire, s-a internevit la timp. În imagini se vede cum o asistentă îi ia tensiunea și îl asigură că totul este ok. De asemenea, medicul i-a transmis vedetei că este totul în regulă și nu se pune problema de ceva grav.

Liviu Vârciu a chemat Salvarea, din cauza efectelor secundare COVID-19

Liviu Vârciu nu a oferit foarte multe informații despre ceea ce i s-a întâmplat, dar a ținut să le transmită internauților un mesaj scurt și cât se poate de vag.

„A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.', a spus artistul pe pagina sa de Instagram fară se dea prea multe detalii despre starea lui de sănătate.

„Tensiunea este foarte bună', se aude în clipul postat de Liviu Vârciu vocea angajatei de pe ambulanță care îi lua semnele vitalie vedetei de la Antena 1, care părea deja, judecând după imagini, că se simte mult mai bine.

Citește și: Cum se descurcă Liviu Vârciu cu trei copii:„Faceți, dar e complicat’

Citește și: Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său.A strâns o sumă frumușică!

Citește și: Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă:„A regretat că…’

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express.„Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng’

Cum ce sechela a rămas Liviu Vârciu, după COVID-19

Prezentatorul TV se numără printre vedetele care au avut COVID-19. Deși a contractat o formă ușoară a bolii, Liviu Vârciu resimte încă efectele virusul, iar analizele medicale au arătat că ficatul lui a avut de suferit. Mai mult, artistul a dezvăluit că acum obosește foarte repede.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni.

Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni', declara Liviu, acum ceva vreme.

Vedeta spunea că se simte mai bine

Deși în urmă cu puțin timp anunțat pe toată lumea să se simte foarte bine, se pare că Liviu a avut nevoie din nou să aibă nevoie de ajutorul medicilor.

„Sunt sănătos, nu mai am nimic, am trecut cu bine peste toate. Alerg de colo-colo, am multe de făcut. Acum mă pregătesc de lansarea filmului, la care au fost invitați toți actorii ce fac parte din distribuție, precum și familia', povestea artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter