Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său. A strâns o sumă frumușică!

Publicat pe

Liviu Vârciu a strâns o sumă frumușică în urma botezului fiului său! Prietenii artistului nu s-au zgârcit când a venit vorba despre banii pe care i-au lăsat în plic, la plecarea de la botez. Vârciu s-a revanșat față de prietenii săi cu o petrecere de pomină dată în cinstea fiului său, botezat anul trecut la biserică, într-un cerc foarte restrâns.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nevoit să-și creștinze fiul, în urmă cu un an numai la biserică, din cauza pandemiei, Liviu Vârciu s-a revanșat acum și și-a chemat toți prietenii la un restaurant de fițe din București. Invitații nu s-au zgârcit când a venit vorba despre darul de botez și au băgat mâna adânc în buzunar. Liviu Vârciu a strâns, la finalul petrecerii, o adevărată avere!

Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său. A strâns o sumă frumușică!Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său. A strâns o sumă frumușică!

Printre invitații prezenți s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții.

Pe scenă au urcat Bella Santiago, câștigătoare a X Factor, Jean de la Craiova, dar și 'tăticul' Vârciu, împreună cu colegul său din trupa L.A. VIP-urile prezente au fost destul de generoase, la fel ca și ceilalți petrecăreți.

Meniul a fost compus din aperitiv, pește, mix grill și un candy bar cu preparate delicioase, iar focul impresionant de artificii l-ar fi costat pe Vârciu în jur de 5.000 de euro.

Potrivit playtech.ro, darul la botezul fiului lui Liviu Vârciu a pornit de la 300 de euro și a ajuns chiar și la o mie. La final, după ce a scăzut cheltuielile, artistul a rămas cu o adevărată avere, în jur 100.000 de euro.

În stilu-i caracteristic, Liviu Vârciu, îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant, și o cămașă albă, și-a îndemnat invitații să se simtă bine și să se bucure alături de el, fără grijă: „Plătesc eu amenda'.

Citește și: Axinte din Vacanța Mare, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare:„Mătur și străzile!’

Citește și: Adrian Despot: „Am jurat că nu mă mai gândesc la politică pentru că mă omoară’

Citește și: Căsnicia de 11 ani dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ajuns la final?Ce spune tatăl cântăreței

Cine sunt nașii fiului lui Liviu Vârciu

În ceea ce privește nașii băiețelului, Liviu Matei, aceștia au fost aceiași care i-au botezat și fetița.

„Nașii sunt niste prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii nostri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători. Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.'

Fata cea mare a lui Vârciu nu a fost la botezul fratelui ei

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, locuiește cu mama sa în Arad și se va muta în Capitală atunci când va începe facultatea. Fiica cea mare a artistului nu a participat la botezul frățiorului ei vitreg din cauza distanței:

'Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. Nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele', a spus Carmina Vârciu, citată de redactia.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter