Cum se descurcă Liviu Vârciu cu trei copii: „Faceți, dar e complicat”

Publicat pe

Liviu Vârciu, despre viața de tată. Artistul este unul dintre cei mai dedicați tătici din showbiz-ul românesc. Recent, solistul de la L.A. a vorbit despre schimbările care au intervenit în familia lui și a Andei Călin de când au devenit părinți, dar și cum se descurcă în postura de tată a trei copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu, despre viața de tată. Artistul a devenit pentru prima dată tată, atunci când avea doar 20 de ani. Atunci, din păcate, nu a reușit să experimenteze cu adevărat postura de părinte.

Cum se descurcă Liviu Vârciu cu trei copii: „Faceți, dar e complicat'Cum se descurcă Liviu Vârciu cu trei copii: „Faceți, dar e complicat'

„Sentimentul pe care eu l-am trăit… Eu nu am simțit în viața mea iubirea asta. Cu fii-mea cea mare a fost mai complicat, nu am stat mereu bot în bot cu ea.

O iubesc, e viața mea, e sufletul meu, pentru că a fost primul meu copil, eu eram un copil, aveam 20 de ani, când am făcut-o. Dar cu cea mijlocie, cu Anastasia…

Doamne, nu se poate așa ceva, mă ia de la stomac, știe exact ce „butoane' să apese. Sunt alte trăiri. Sentimentul pe care îl am față de copii e ceva…”, a povestit Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Liviu Vârciu, despre viața de tată cu trei copii

Liviu Vârciu, despre viața de tată. În cadrul aceleași apariții TV, Liviu Vârciu a mărturisit, totuși, că nu este deloc ușoară viața cu trei copii, chiar dacă fiica cea mare nu locuiește cu el.

El povestește că de multe ori momentele de intimitate cu iubita lui sunt aproape inexistente. Însă totul se compensează atunci când își strânge fetița și băiețelul în brațe:

„E greu tare să faci copii. Faceți copii, dar e complicat. Mai țipă ăla, urlă fii-mea, ăla vrea nu știu ce, aia nu știu ce, nici doamnei nu mai poți să îi dai un pup, că se urcă pe tine', a mai adăugat actorul, în aceeași apariție tv.

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu

Citește și: Trupa L.A. s-a reunit

Citește și: Ce relație avea Alexandru Arșinel cu regretatul Ion Caramitru

Citește și: Anca Pandrea, internată de urgență la spital

Cum a cunoscut-o Liviu Vârciu pe Anda Călin

Relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu a început în urmă cu mai bine de patru ani și a fost intens încercată, în mare parte din cauza geloziei exagerate a artistului.

Anda Călin a povestit că s-au cunoscut într-un restaurant și Liviu a insistat câteva luni să o scoată la întâlnire, iar într-un final, bruneta a cedat.

„M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni’, povestea Anda Călin la pe Instagram.

O relație cu suișuri și coborâșuri

Relația dintre Carmina, fata mai mare a lui Liviu Vârciu și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul.

Cu un an și jumătate în urmă însă, fiica lui Liviu Vârciu a vorbit, în exclusivitate pentru VIVA! despre relația pe care o avea cu tatăl ei la vremea respectivă.

„În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece.

În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor.

Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…', ne-a mărturisit Carmina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter