Trupa L.A. s-a reunit. De ce au revenit pe scenă doar Liviu Vârciu și Aurelian

Publicat pe

Liviu Vârciu a anunțat că trupa L.A. s-a reunit, chiar dacă nu în totalitate. Alături de colegul său, Aurelian, vedeta TV a dat startul sezonului de concerte și încinge atmosfera pe hiturile care au făcut furori în anii 2000, cum ar fi „Ochii tăi' sau „Femeia'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a făcut anunțul momentului: trupa L.A. s-a reunit, chiar dacă nu în formulă completă. Alături de Aurelian Ciocan, Liviu Vârciu a avut deja primele concerte, iar fanii s-au distrat ca în anii 2000, atunci când băieții de la L.A. făceau furori prin țară. Deși trupa L.A. nu s-a reunit în formulă completă, Liviu Vârciu mărturisește că sunt căutați pentru diverse evenimente, fiind pregătiți să onoreze toate invitațiile, în limita timpului.

Citește și: Și tu ai fost fan al trupei L.A? Cum arată astăzi Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adi Zainea

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cum l-a surprins artistul

Citește și: Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei: „Eu cu ea…”

Citește și: Legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu. Cum s-au cunoscut

Cu privire la motivele pentru care trupa L.A. s-a reunit doar parțial, pe scenă revenind doar Aurelian Ciocan și Liviu Vârciu, vedeta Antena 1 a precizat că Adrian Zainea, cel de-al treilea membru are un loc de muncă solicitant. Din această cauză, bărbatul nu poate reveni pe scenă, însă trupa L.A. este deja prezentă în marile cluburi din țară.

Trupa L.A. s-a reunit. De ce au revenit pe scenă doar Liviu Vârciu și AurelianTrupa L.A. s-a reunit. De ce au revenit pe scenă doar Liviu Vârciu și Aurelian

Trupa L.A. s-a reunit și a susținut primul concert la Constanța. Primele declarații

Trupa L.A. a avut deja primul concert după ce s-a reunit, într-un club extrem de cunoscut din județul Constanța. În cursul weekend-ului trecut, oameni de toate vârstele au dansat pe hit-urile din anii 2000, iar Liviu Vârciu și Aurelian nu vor să se oprească aici! Cei doi au deja mai multe concerte programate și sunt entuziasmați de revenirea pe scenă.

'Am cântat deja sub numele de L.A, doar eu și cu Aurelian. Adrian lucrează, nu și-a mai dorit asta. În momentul în care cântăm Ochii tăi e nebunie. O să mergem acolo unde vom fi chemați', a declarat Liviu Vârciu, pentru impact.ro.

Mai mult decât atât, artistul a discutat și despre anii 2000, perioadă în care trupa L.A. a avut parte de un succes imens: 'A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, le dădeam bani prietenilor, nu le mai țineam socoteala, nu-i mai ceream înapoi. Făceam cam o garsonieră pe seară. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri.'

Liviu Vârciu se lansează în lumea cinematografiei

Mai mult decât atât, după ce trupa L.A. s-a reunit, Liviu Vârciu face un alt pas important pentru cariera lui. Artistul este pregătit să își lanseze propriul film, care va avea premiera pe data de 10 septembrie. În filmul „Zăpadă, ceai și dragoste' vor juca mai multe vedete din România, printre care și: Dan Negru, Alina Pușcaș, Pepe și Nea Marin. Actorii nu vor fi plătiți, iar regizorul este printre cei mai buni din România.

'E vorba despre o comedie, în care producătorul joacă rolul unui pușcăriaș. Regia o face unul din cei mai bine cotați regizori, Cătălin Bugean. Toți (n.r.- actorii) au acceptat să joace gratis, fără a fi remunerați', a precizat Liviu Vârciu, pentru Playtech.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă