Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă: „A regretat că...”

Publicat pe

Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă. Una dintre cele mai frumoase femei are anilor 1990 s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile. Donca Mizil a fost, în tinerețe, iubita lui Nicu Ceaușescu și a plecat din lumea aceasta cu un regret care îl privește! Oana Mizil, nepoata acesteia, a povestit la Exclusiv VIP durerea pe care a avut-o în suflet mătușa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Donca Mizil a fost una dintre cele mai frumoase femei ale anilor 1990. Aceasta a fost în atenția tuturor după ce a devenit marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Deși între ei exista o dragoste adevărată, femeia a fost nevoită să se retragă din viața lui. Acum, după ce s-a stins din viață, nepoata sa a oferit câteva declarații referitoare la Donca Mizil. Oana a mărturisit chiar și cel mai mare regret al acesteia!

Sora lui Serghei Mizil a trecut în neființă cu un mare regret în suflet! Oana a povestit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil:„A plecat o parte din sufletul meu'

Citește și: Nicu Ceauşescu a fost un Don Juan în Epoca de Aur.Care dintre iubite l-a îngrijit pe patul de moarte

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express.„Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng'

Citește și: Cum i-a afectat pandemia afacerile lui Mugur Mihăescu:„Am pierdut aproape tot. Noroc că…'

Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă

Oana Mizil, nepoata marii iubiri a lui Nicu Ceaușescu, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre mătușa sa. Se pare că frumoasa Donca ar fi avut un singur regret înainte de moarte. Aceasta și-ar fi dorit să aibă un copil cu Nicu Ceaușescu, lucru care nu s-a putut la acea vreme.

„A regretat că nu a putut să aibă un copil la 8 luni, cu prima ei iubire, Nicu. Că a trebuit să renunțe la el. Asta a fost marea ei durere. Apoi, ne-a avut pe noi, verișorii. Și ne-a iubit foarte mult. Și-a iubit fiicele, pe soțul ei, care este un om extraordinar', a povestit Oana Mizil.

Donca Mizil, ca o mamă pentru nepoata ei

Nepoata sa, Oana Mizil, a vorbit inclusiv despre relația pe care a avut-o cu frumoasa Donca. Se pare că aceasta i-a fost ca o mamă și a iubit-o necondiționat. Chiar înainte de a trece în neființă, și-a dorit să o vadă pe stră-nepoata sa, Maria.

„Donca a fost ca și mama mea, ne-a crescut de când eram mici. Odată cu ea a plecat o parte din sufletul meu. Am fost cu ea până în ultima clipă, și eu, și fiicele, și soțul. Ea a suferit 2 ani de zile destul de rău. Înainte să moară a vrut să o vadă pe fetița mea. I-am povestit Mariei, am întărit-o și a mers să o vadă pe Donca. Ea i-a zis că o să aibă grijă de Maria  și o să o protejeze dintre îngeri', a spus Oana Mizil la Exclusiv VIP.

Oana Mizil, mesaj pentru mătușa ei

Oana Mizil a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru mătușa ei, Donca. Aceasta i-a transmis încă odată iubirea și admirația pe care o simte pentru ea.

„Coca mea! Draga mea Donca! Te iubesc pana la Lună si înapoi! Drumul până in Împărăția Cerului sa îți fie lin si frumos! Mi-ai fost mai mult decât Mătușă, mi-ai fost ca o Mamă! Întotdeauna in inima mea! Domnul să te odihneasca în pace! RIP', a scris aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter