Cine este noua iubită româncă a lui Walter Zenga. Între ei este o diferență de 30 de ani

Publicat pe

Walter Zenga are o nouă iubită, tot româncă. Fostul portar a divorțat de Raluca Rebedea după o căsătorie care a durat 15 ani și din care au rezultat doi copii, anul acesta. Acum, italianul pare să își fi găsit liniștea din nou, de data aceasta în brațele unei femei cu 30 de ani mai tânără ca el, dar acest lucru nu pare să reprezinte o problemă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Michela Motoc, căci acesta este numele noii iubite a lui Walter Zenga, este o româncă stabilită de mai mulți ani în Italia, lângă Verona. De asemenea, de-a lungul timpului, tânăra a locuit o perioadă la Verona, locul unde se pare că s-au și cunoscut și îndrăgostit, într-o perioadă în care căsnicia italianului cu Raluca Rebedea era pe final.

Cine este noua iubită româncă a lui Walter Zenga. Cei doi s-au mutat deja împreună

Potrivit italienilor de la  Corriere dello Sport, Walter Zenga și iubita lui Michela s-au mutat, deja, împreună și sunt extrem de apropiați, lucru care dovedește că relația lui este foarte serioasă.

Săptămânalul Chi i-a surprins pe cei doi la cumpărături. Deși nu își lasă iubirea să se desfășoare și în public, faptul că locuiesc împreună confirmă faptul că nu sunt doar amici, așa cum se afișează atunci când sunt văzuți.

Despre noua iubită a lui Walter Zenga, jurnaliștii italieni spun că Michela Motoc are 31 de ani, este născută în România, dar a crescut în Italia, la Cavaion, în provincia Verona.

Walter Zenga nu a prezentat-o pe iubita lui familiei

Mai mult decât atât, italienii spun că, având în vedere că relația lor este la început, Walter Zenga nu a prezentat-o pe noua lui iubită și familiei.

„În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre ei, Walter și Michela, paparazzi care i-au surprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie', mai scriu cei de la Corriere dello Sport.

Cronica unui divorț neașteptat

În luna octombrie a anului trecut, Walter Zenga a șocat opinia publică anunțând divorțul despărţirea de Raluca. Iar afirmațiile sale nu lăsau loc de împăcare, cel puțin în faza inițială.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat !Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăs loc de altre interpretări.

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră …

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc ' scria el pe reţelele de socializare. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter