Daniel Pavel, prima apariție la Pro TV, după plecarea de la Kanal D: „E foarte important să...”

Publicat pe

Daniel Pavel, prima apariție la ProTV, după plecarea de la Kanal D. Emisiunea Survivor România a fost un adevărat succes pentru postul de televiziune Kanal D. Cu toate acestea, acum aceasta va fi difuzată pe ProTV, dar prezentată în continuare de Daniel Pavel. În cursul zilei de astăzi, acesta a intrat în direct la „Vorbește lumea' și a transmis un mesaj publicului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a avut prima sa apariție la ProTV, după ce a renunțat la parteneriatul cu Kanal D. Acesta va prezenta în continuare emisiunea „Survivor România', însă de această dată la ProTV. El a intrat în direct la emisiunea „Vorbește lumea', unde a transmis un mesaj atât pentru publicul său, cât și pentru viitorii concurenți ai competiției pe care o moderează.

Acesta a vorbit cu Adela Popescu, care i-a transmis toate încurajările sale. Mai mult decât atât, el a ținut să ofere sfaturi pentru viitorii concurenți.

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Citește și: Oana Zăvoranu, despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale:„Dacă eram acolo, o călcam în picioare'

Citește și: Patrizia Paglieri despre soții Natanticu, după ce eliminarea de la Asia Express:„N-ai cum să le ai pe toate… „

Daniel Pavel, prima apariție la Pro TV, după plecarea de la Kanal D

Daniel Pavel a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea „Vorbește lumea'. Acesta a luat legătura cu Adela Popescu, care i-a urat bun venit în echipa ProTV. Imediat după, el a oferit câteva informații cu privire la competiția Survivor România.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România', a dezvăluit el.

Daniel Pavel, sfaturi pentru concurenții Survivor România

Acesta a ținut să ofere și câteva sfaturi pentru viitorii concurenți ai showului Survivor România. El consideră că înainte de a intra în competiție trebuie să existe un examen fizic, dar și unul spiritual.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta.', a spus el.

Prezentatorul se regăsește în această competiție

Atunci când Daniel Pavel a fost întrebat ce îl motivează să prezinte acest show, el a răspuns că se identifică foarte mult cu această emisiune.

„Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă', a declarat Daniel Pavel.

Adela Popescu i-a urat încă odată baftă și speră să fie exact așa cum prezentatorul își dorește.

„E bine că te pregătești. Noi îți urăm baftă, să fie așa cum își dorești și cei care se simt pregătiți să se înscrie.', a încheiat interviul de la Pro TV Adela Popescu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter