Lady Gaga a pozat nud pentru revista Vogue. Dublă copertă în Italia și Marea Britanie

Publicat pe

Pentru prima dată, ediția britanică și cea italienească a celebrei reviste Vogue au o copertă comună, cea în care apare Lady Gaga. Artista de 35 de ani apare simultan pe copertele Vogue UK și Italia, în 8 ipostaze diferite. În una dintre ele fiind complet goală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lady Gaga a captat toată atenția, după ce a apărut în noul număr din decembrie al reviste Vogue British, dar și în numărul de noiembrie Vogue Italia. Solista a reușit performanța de a poza de două ori pe coperta celebrei reviste Vogue. Lady Gaga s-a lăsat pe mâna lui Steven Meisel, care a fotografiat-o în 8 ipostaze diferite, întruchipând personaje burleşti, flamboaiante, asemenea personalităţii sale.

Lady Gaga a pozat nud pentru revista Vogue. Dublă copertă în Italia și Marea BritanieLady Gaga a pozat nud pentru revista Vogue. Dublă copertă în Italia și Marea Britanie

Lady Gaga a pozat nud pentru revista Vogue

Mai mult de atât, Lady Gaga a renunțat la haine și a apărut nud în pictorialul respectiv. „Să facem magie!”, a salutat ea echipa „Vogue”. Fotografia în care artista este complet goală a fost deja postată pe pagina de Instagram British Vogue. De remarcat este faptul că Lady Gaga a lăsat la vedere tatuajele pe care le-a ținut ascunse până acum.

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul din „House of Gucci': „Am fost șocată să văd că…'

Citește și: 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci.

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu: „Fără să îmi spună'

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf: „Mi-a băgat mâna în gât'

Interpreta a realizat acest pictorial incendiar după apariția sa în proiectul „House of Gucci”, filmul despre viaţa marelui creator de modă italian. Lady Gaga interpretează rolul principal. Ea o întruchipează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, care a plătit un asasin să-l ucidă în 1995, faptă pentru care a fost închisă 18 ani într-un penitenciar.

Pentru a apărea în acest film, celebra Lady Gaga a suferit transformări vizibile. Vedeta a povestit într-un interviu cum s-a pregătit pentru rol şi şi l-a însuşit cu luni bune înainte

În „House of Gucci” îi mai putem vedea pe actorii Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Vincent Riotta şi pe românca Mădălina Ghenea.

Monica Bellucci și fiica sa, pe coperta Vogue Italia

Monica Bellucci și fiica ei cea mare, Deva, în vârstă de 16 ani, au apărut împreună pe coperta revistei Vogue Italia, ediția de iulie 2021. Cele două au fost îmbrăcate la fel, iar fotografia simbolizează trecerea de la o generație la alta.

Fiica Monicăi Bellucci seamănă foarte mult cu mama sa și este de o frumusețe izbitoare. Celebra actriță apare în planul secund al revistei, în centrul atenției fiind fiica sa. Monica Bellucci și Deva au fost îmbrăcate la fel pentru fotografia de pe coperta revistei Vogue. Cele două poartă rochii negre, decoltate, iar părul este aranjat la fel.

Cele două ar putea avea aproape aceeași vârstă. (…) Monica și Deva. Deva și Monica. Mama şi fiica s-au reunit acum într-un studio fotografic din Paris, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensația care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună‘, scrie vogue.it.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă