Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo: "Am suferit singură acasă"

Publicat pe

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din mediul online. Vedeta își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, de cele mai multe ori postează Story-uri pe contul său de Instagram. De curând, bloggerița a făcut un anunț neașteptat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva luni, Carmen Grebenișan s-a căsătorit cu Alex Militaru și au avut parte de o cununie extrem de specială. Totul a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, iar zeci de persoane au fost invitate pentru a celebra dragostea celor doi îndrăgostiți.

Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo: "Am suferit singură acasă"Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo: "Am suferit singură acasă"

Însă, la puțin timp după ce s-a căsătorit, Carmen a făcut o dezvăluire total neașteptată despre trecutul ei.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:'Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații:'Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la TV:„Cineva a dorit o schimbare’

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac:„Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?’

Carmen Grebenișan, îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo

Ei bine, în urmă cu puțin timp, Carmen Grebenișan a recunoscut că a fost îndrăgostită de un fotbalist de la Dinamo. Vloggerița chiar i-a dat și numele sportivului. Sergiu Hanca este tânărul pe care vedeta l-a îndrăgit, în urmă cu mai mulți ani.

Însă, la vremea respectivă, după cele declarate chiar de Carmen, aceasta nu era cunoscută, fapt pentru care a decis să nu-și împărtășească sentimentele față de fotbalist.

„Am avut o iubire pentru un băiat, când eram mai mică, și nu s-a întâmplat nimic cu asta. A fost așa… Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. I se zicea pe atunci «Muscă». Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină. Nu a aflat niciodată, dar s-ar putea să afle acum și mie o să-mi fie un pic rușine cu chestia asta, dar până la urmă îmi asum. A fost o chestie de copii, el nu știe. Am suferit singură acasă. Până cum n-am zis', a povestit Carmen Grebenișan, potrivit wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost prieteni înainte să devină iubiți. Se pare că aceștia au reluat legătura, după ce vloggerița s-a despărțit de iubitul ei și au început să devină din ce în ce mai apropiați.

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor’, a povestit Carmen Grebenișan.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter