Cum arată și cu ce se ocupă Nicole din Lacrimi de iubire. S-a mutat în SUA și a dat lovitura în afaceri

Publicat pe

Actrița Mihaela Bărluțiu, cea care a devenit faimoasă, după ce a interpretat rolul lui Nicole Varlam, în serialul fenomen Lacrimi de Iubire, care a fost difuzat pe postul Acasă TV între 2005 și 2006, a plecat din România, în urmă cu mai mulți ani, în Statele Unite ale Americii, unde a dat lovitura în afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bărluțiu, adică Nicole Varlam din Lacrimi de Iubire, juca atunci în celebrul serial alături de multe alte vedete, precum Nicoleta Luciu și Adela Popescu. Atunci când contractul cu Acasă TV s-a încheiat, actrița a simțit că este timpul să facă o schimbare în viața ei. Așa că din actrița s-a transformat în femeie de afaceri și acum îi merge foarte bine.

Cum arată și cu ce se ocupă Nicole din Lacrimi de iubire

Atunci, Mihaela, adica Nicole Varlam din Lacrimi de iubire, avea să plece într-o vacanță în Statele Unite ale Americii. După ce l-a cunoscut pe bărbatul are avea să îi devină soț, a decis să rămână acolo.

Nicole din Lacrimi de Iubire și partenerul său au împreună două fiice, Nicole, în vârstă de 10 ani și Jasmine, în vârstă de 5 ani. Ei au muncit din greu pentru a pune pe picioare o afacere de succes.

Mihaela Bărluțiu și soțul ei locuiesc într-un cartier luxos din Beverly Hills. Ei au o afacere cu mașini, Black Exclusive, care le aduce foarte mulți bani.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Maia din Lacrimi de iubire?

Citește și: O mai țineți minte pe Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire? Cum arată Mihaela Bărluțiu acum

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe

Mihaela Bărluțiu și soțul ei au un parc de mașini de lux

Potrivit impact.ro, Mihaela Bărluțiu și-au făcut un parc auto și oferă clienților mașini mici pentru plimbări pe la casele vedetelor, microbuze pentru tururile pe la studiourile din Hollywood, dar și altele.

Clienții plătesc între 200 și 2.500 de dolari pentru a închiria o mașină și a se bucura de aceste servicii oferite de cei doi soți.

„După ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat in America. (…) A fost o alegere de moment. Se terminase contractul cu Pro si cum nu am vrut sa bat la alte uşi.. m-am hotărât sa vin aici. La început o fost doar pentru o luna, în vacanță, dar mi-a plăcut si m-am hotărât să rămân.

În vacanță, l-am cunoscut și pe sotul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-am căsătorit si suntem fericiți. În toată perioada asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie.', a povestit actrița, în urmă cu ceva timp.

Lacrimi de iubire s-a bucurat de un succes extraodinar

Lacrimi de iubire este un serial TV din România, ce a debutat pe 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost făcute la studiourile MediaPro Pictures Buftea. A fost difuzat timp de 8 luni, având 200 de episoade.

Familia Varlam se numără printre cele mai bogate familii din România, mai ales că Grigore Varlam (Constantin Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevărat imperiu.

El este recăsătorit cu Simona (Carmen Tănase), care și-a împlinit astfel visul de a trăi în confort, într-o vilă luxoasă. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima căsătorie este un băiat timid, cu principii solide, care tocmai se întoarce de la o specializare din străinătate.

Caracterul lui liniștit nu-l ajută să-și înfrunte părinții în probleme sentimentale, mai ales că aceștia doresc foarte mult să-l însoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relații și putere.

Problemele familiei Varlam abia încep, atunci când apare Nicole (Mihaela Bărluțiu), fiica lui Grigore și sora vitregă a lui Mihai, o fată foarte frumoasă, dar răsfățată, crescută în lux și obișnuită să obțină tot ceea ce își propune.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter