Cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd

Publicat pe

Cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrogad. În fiecare zi, tot mai multe persoane intră pe pagina de socializare a bărbatului care postează despre zodii. A reușit să ajungă destul de repede la public datorită postărilor sale amuzante despre nativii zodiacului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, multă lume s-a întrebat cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd. Pentru că are mai multe de jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, oamenii au vrut să afle cine stă în spatele horoscopului zilnic.

Cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur RetrogradCine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd

Astfel, în cadrul unui interviu, am putut afla cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd.

Citește și: Horoscop 25 octombrie 2021. Zodiile care au probleme în cuplu

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Mădălina Vlad și Ciprian Mariș de la Exatlon s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cine este primul cuplu format la „Femeia alege'. Relația lor a evoluat rapid

Cine este Dezideriu, bărbatul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd

În cadrul unui interviu oferit pentru canalul de Youtube al Lorenei Buhnici, am aflat cine este Dezideriu, omul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd. Bărbatul postează zilnic tot felul de curiozități despre zodii, iar sute de fani îi apreciază postările.

Chiar și cele mai cunoscute persoane publice din țara noastră îi distribuie imaginile, de la Alina Ceușan, până la Răzvan Simion.

Ei bine, și pentru că internauții au vrut să afle cine se află în spatele postărilor de pe Instagram, Dezideriu a decis să vorbească despre cine este în viața reală și cum a porinit proiectul Mercur Retrograd.

Totul a pornit de la o discuție într-o redacție, în care bărbatul pasionat de astrologie le-a împărtășit și colegilor că îi place această ramură. Atunci, echipa i-a sugerat să meargă mai departe de atât și să își facă un brand.

Numele folosit este cu o semnificație aparte, întrucât Dezideriu ar fi tradus „cel dorit'.

„Dezideriu este un personaj pe care l-am creat , la modul cel mai sincer și real, într-un brainstorming, într-o redacție, cu niște colegi care au zis, după ce au aflat că știu astrologie și că mă joc cumva în zona asta: „Păi, hai să te dăm la televizor'. Stând la o cafea, ne-am gândit cum să-mi spun, că nu am vrut cu nume și prenume.

Am încercat să facem mai multe variante, unele pe care nu le pot reproduce aici. Am rămas, în cele din urmă, la Dezideriu, tradus, la acel moment, ca fiind „cel dorit'. Se pare că am reușit să duc numele, în logica asta, mai departe”, a spus el, la podcastul Lorenei Buhnici.

De ce a ales numele Mercur Retrograd pentru pagina de Instagram

Însă, numele ales pentru pagina de Instagram are și eu semnificație importantă. Întrucât toată lumea cunoaște faptul că, în perioada în care domină Mercur Retrograd nimic nu are sens, pagina a demonstrat că, de fapt, arată și părțile bune.

„Mercur Retrograd este un lucru bun, în esență. Faptul că manifestarea este ciudată sau problematică sau ne scoate pe noi din zona de confort , cumva, asta ar trebui să ne dea de gândit, nu să ne facă să spunem că planeta e de vină.', a mai spus acesta.

Cât despre Dezideriu din viața reală, putem spune că activează în zona de Comunicare, dar că a lucrat în mai multe locuri în presă.

„Am un job stabil. Ceea ce fac cu Dezideriu este un hobby. Ușor, ușor a devenit, de fapt, al doilea job. Lucrez în zona de Comunicare. De când am intrat în câmpul muncii am făcut presă, media, am făcut și radio, agenție de presă. Am luat câte puțin din fiecare.', a încheiat Dezideriu.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter