Cine este primul cuplu format la "Femeia alege". Relația lor a evoluat rapid

Publicat pe

Cine este primul cuplu format la ‘Femeia alege’. Emisiunea ‘Femeia alege’ a debutat de câteva zile pe micile ecrane la PRO 2. Dating show-ul a adus în prim-plan cinci concurente, decise să-și găsească jumătatea. Participantele vor locui într-o vilă luxoasă, în Istanbul, timp de mai multe luni, și vor avea o misiune specială: să-și găsească bărbatul potrivit lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este primul cuplu format la ‘Femeia alege’. Romanița Duminică, una dintre concurentele emisiunii de la PRO 2, și-a găsit, momentan, bărbatul cu care să aibă o relație. Este vorba despre Max, noul concurent, care i-a captat atenția.

Cine este primul cuplu format la "Femeia alege". Relația lor a evoluat rapidCine este primul cuplu format la "Femeia alege". Relația lor a evoluat rapid

Cine este primul cuplu format la ‘Femeia alege’

Cei doi s-au sărutat deja, iar Romanița a publicat și primele imagini cu Max pe rețelele de socializare. În dreptul fotografiilor, tânăra a scris un mesaj de dragoste.

Citește și: Cum descrie Romanița Duminică de la Femeia Alege relația perfectă: „Important este să…' /INTERVIU

Citește și: Cine este Valentin Nădrag de la Femeia Alege. A fost căsătorit

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel: „Fratele Culiță…'

Citește și: Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Numele lui real

„A fost odată ca niciodată… cam așa îmi vine să încep J. Povestea e simplă… un băiat și o fată s-au întâlnit și s-au pupăcit. Dacă vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți… asta o să vedem. Până atunci, lăsați-ne să ne trăim basmul. Da, a fost neașteptat. Da, mi-a dat lumea peste cap. Max a venit ca o furtună în viața mea… dar, Doamne ce curcubeu îmi desenează pe suflet', a fost mesajul Romaniței.

La fel de entuziasmat ca Romanița este și Max, care la rândul lui a postat o imagine cu frumoasa blondină.

„Niciodată n-aș fi crezut că aș putea să dezvolt niște sentimente așa puternice în așa scurt timp și mai ales la un reality show, dar cei care mă cunosc știu că sunt un norocos. Cred în magie și destin și așa că mă voi lăsa dus de val până la capăt… suntem abia la început', a spus și concurentul de la ‘Femeia alege’. Rămâne de văzut cum va evolua relația celor doi în următoarele ediții ale show-ului.

Cine este Romanița Duminică de la ‘Femeia alege’

Veselă, plină de energie și optimistă, Romanița are 34 de ani și este artistă: scrie, cântă și compune. După o căsnicie care a venit devreme în viața ei, în urmă cu 3 ani a ales să divorțeze, în urma a ceea ce a părut a fi un pas firesc. În urma acestei relații a apărut Zaraza, fiica ei de 11 ani, dar și cea mai frumoasă prietenie a ei: cu fostul soț, omul pe care se bazează în tot ceea ce face. Viața a purtat-o pe diferite meleaguri în Europa, însă constantă i-a rămas muzica.

Am multe amintiri frumoase din copilărie, iar cele mai frumoase, de departe, sunt cele cu bunicul meu. Poate cea mai fericită zi din viața mea, a fost aceea când am mers cu bunicii la circ. Bunicul era cel care mă scoatea peste tot; rar se întâmpla să ies cu amândoi. Dar a venit atunci circul în Pitești, la stadion. Am plecat toți trei pe jos.

Bunica a umplut traista cu tot felul de bunătăți, cel puțin așa mi s-a părut mie la momentul respectiv. Pentru mine, copil de 4 ani, a fost o adevărată aventură! Am mers pe jos, am fost extrem de impresionată de animale, de suflătorul de foc, de toate momentele într-un cuvânt. Apoi, la pauză, acolo, în gradene, bunica a căutat în traistă și mi-a dat să mănânc. Ne-am întors tot pe jos acasă. A durat destul de mult, iar mie mi s-a părut o zi lungă și plină de bucurii… când ești mic, ai o altă percepție asupra spațiului și a timpului’, a povestit concurenta de la ‘Femeia alege’, într-un interviu pentru VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă