Cine este Valentin Nădrag de la Femeia Alege. A fost căsătorit

Publicat pe

Cine este Valentin Nădrag de la „Femeia Alege'. O nouă ediție, o nouă surpriză pentru fanii emisiunii „Femeia Alege'. După ce în weekend Alexandru Păun a fost eliminat, în urma alegerii făcute de concurenta Oana Zidaru, un alt bărbat pășește în emisiune. Iată tot ce nu știai despre Valentin Nădrag! Bărbatul a mai fost căsătorit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valentin Nădrag de la „Femeia Alege'. Emisiunea „Femeia Alege', difuzată zilnic pe PRO 2, le aduce telespectatorilor o nouă surpriză. După ce Alexandru Păun a fost eliminat după alegerea făcută de Oana Zidaru, fetele sunt pregătite să cunoască un nou bărbat. Valentin Nădrag este noul concurent al show-ului și e dornic să-și întâlnească jumătatea.

Cine este Valentin Nădrag de la „Femeia Alege'. Oana, Cristina, Romanița, Carmen și Ruxandra sunt cele cinci femei de la „Femeia Alege'. Au dovedit că sunt hotărâte și sigure pe deciziile pe care le iau. În weekend, în urma alegerii făcute de Oana Zidaru, Alexandru Păun a părăsit show-ul. Odată cu plecarea lui, un nou concurent pășește „pragul' competiției.

Citește și: Cristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente:„Dacă oamenii sunt sinceri…' /INTERVIU

Citește și: Ruxandra Barău de la Femeia Alege are un confident secret:„Suntem extrem de uniți' / INTERVIU

Citește și: De ce s-a înscris, de fapt, Carmen Alexandrescu la Femeia Alege:„Sunt curioasă să văd cum…' /INTERVIU

Citește și: Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege.Are o fetiță din prima căsătorie

Cine este Valentin Nădrag de la „Femeia Alege'

Cine este Valentin Nădrag, noul concurent de la „Femeia Alege'. Valentin Nădrag, noul concurent de la „Femeia Alege', a intrat cu o mare doză de optimism în emisiune. E hotărât să lupte pentru inima fetelor, fiecare fiind de o frumusețe răpitoare. Acesta are 46 de ani și are mai multe meserii.

Valentin Nădrag de la „Femeia Alege' activează în mai multe domenii. El este antrenor personal, music producer, dar și model. Locuiește de puțin timp în București. S-a mutat în Capitală din Constanța, acesta fiind orașul lui de orgine.

Valentin Nădrag de la „Femeia Alege' e deschis să-și facă o nouă iubită. Spune că-i place tot ceea ce este bun și își dorește ca el și viitoarea lui parteneră să „meargă în aceeași direcție'.

„Îmi plac lucrurile frumoase și tot ce este bun. Să mergem amândoi în aceeași direcție', spune Valentin atunci când se gândește la ce se așteaptă de la o viitoare relație, conform unui comunicat.

A fost căsătorit

Cine este Valentin Nădrag, concurentul de la „Femeia Alege'. Valentin Nădrag a avut în trecut o relație de aproape 8 ani. A fost căsătorit, însă ulterior a ajuns la divorț. Mai crede încă în iubirea adevărată și speră să o găsească în emisiunea „Femeia alege', show difuzat zi de zi pe PRO 2, de la 19:00 și 22:30.

În ceea ce le privește pe cele cinci concurente de la „Femeia Alege', Valentin Nădrag recunoaște că le-a examinat atent la televizor. A mărturisit că există o fată care i-a atras în mod special atenția, însă nu i-a dezvăluit încă numele: „Am văzut fetele din casă și mi-au plăcut. Este o fată care mi-a atras atenția'.

Rămâne astfel de văzut la ce fată de la „Femeia Alegere' se referă Valentin Nădrag. Deocamdată, noul concurent a avut prilejul de a ieși la prima întâlnire cu fiecare dintre cele cinci concurente. Astfel, el a avut posibilitatea să-și contureze un clasament după primele impresii.

Noi răsturnări de situație, noi momente interesante și… căutarea dragostei continuă. Totul la Femeia alege, zi de zi, pe PRO 2, de la orele 19:00 și 22:30.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter