Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19, deși e vaccinată: „M-am simțit foarte rău”

Publicat pe

Gabriela Cristea a făcut primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. Deși este vaccinată cu ambele doze, din păcate, nici prezentatoarea TV nu a fost ocolită de această boală. Vedeta de la Antena Stars s-a simțit foarte rău ieri, însă astăzi este mai bine. E optimistă și speră că în două zile se va repune pe picioare. Iată ce fac fiicele și soțul ei în tot acest timp!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a dat primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. Ieri, vedeta de la Antena Stars a fost testată pozitiv, astfel că a intrat imediat în izolare. Din fericire, nu s-a ales cu o formă severă a bolii, ci cu una mai ușoară, astfel că nu a fost nevoie să meargă la spital. Pentru ca să nu transmită mai departe virusul, ea s-a autoizolat în dormitorul matrimonial, iar fiicele și soțul său poartă mască în casă.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii' a făcut tot posibilul să se țină departe de COVID-19. În ciuda faptelor sale, din nefericire, ea nu a scăpat și s-a îmbolnăvit. Se bucură însă că are doar o formă ușoară și nu una gravă. Imediat cum a aflat că e pozitivă, a decis să se autoizoleze. Stă singură în dormitorul matrimonial, iar soțul ei, Tavi Clonda, și fiicele lor, Victoria și Iris, poartă mereu mască.

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:”Dăm vina unul pe altul”

Citește și: Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea! Soacra vedetei a dat din casă:„Așa a fost de la început…”

Citește și: Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și s-a dus să se trateze la Paris:„Sper să găsesc o cauză..'

Citește și: Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil!:„Nu este locul meu aici'

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19, deși e vaccinată

Gabriela Cristea a povestit că s-a confruntat cu simptomele specifice bolii. Din cauza COVID-19, ea s-a simțit foarte rău ieri, având temperatură. Astăzi însă nu mai are deloc și a scăpat și de durerile musculare, lucru ce o mai liniștește.

„Vreau să promovez ideea că sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus, dar trec prin perioada asta relativ bine. În două zile cred că voi fi bine, însă tot rămân în izolare și cred că asta se datorează vaccinului. Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut frisoane, un pic temperatură, azi nu mai am deloc febră. În același timp, durerile musculare au trecut și ele', a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

În continuare, soția lui Tavi Clonda a povestit că nu și-a pierdut complet gustul. Despre miros nu știe ce să spună încă, pentru că nu-și poate da seama. Deși mai are gust, susține că mâncarea are un alt gust acum și că nu prea mai are poftă de mâncare.

„Totul se întâmplă foarte repede. Sinceră să fiu, încă nu mi-am pierdut total gustul. Mirosul nu știu încă, nu-mi dau seama. Nu pot să spun ca nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Poftă de mâncare nu prea am', a mai transmis vedeta.

„Este destul de dificil să le explic fetelor'

Având două fetițe mici, Gabrielei Cristea îi vine greu să le explice de ce nu pot sta împreună în această perioadă. A povestit cum aseară Victoria și Iris îi băteau în ușă și strigau că vor să o vadă. În ciuda situației delicate, ea și familia ei încearcă să facă o „joacă' din asta.

„E destul de dificil să le explic fetelor că nu pot să stau cu ele. Aseară băteau în ușă și mă strigau de după ușă că vor să mă vadă. Eu stau izolată în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu mască. Încercăm să facem o joacă din asta', a conchis prezentatoarea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter