Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și s-a dus să se trateze la Paris: „Sper să găsesc o cauză..”

Publicat pe

Vlăduța Lupău și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce i-a anunțat că are probleme de sănătate și este nevoită să se se ducă până la Paris pentru tratament. Artista, care a avut acum câteva luni COVID-19, nu a găsit, din păcate, rezolvare pentru problema sa în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mesajul a fost făcut chiar de cântăreață, pe contul ei de Instagram, acolo unde a mărturisit ce are pe inimă. Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă și caută să se vindece cât mai repede.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Despre ce este vorba

Speriată, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit internauților de pe Instagram că speră să rezolve cât mai repede situația în care se află și să găsească un remediu.

„Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal', a decarat Vlăduța Lupău pe pagina sa personală de socializare.

Citește și: Cum a renovat Vlăduța Lupău apartamentul în care a copilărit: „Sunt fericită că a ieșit atât de frumos

Citește și: Cine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalist

Citește și: Gina Pistol și Smiley își renovează casa.Cum arată acum locuința și ce schimbări vor face

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări’/ EXCLUSIV

Vlăduța Lupău și-a făcut mai multe intervenții estetice

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a recunoscut toate schimbările pe care și le-a făcut. Vedeta le povestea fanilor de pe Instagram că obinuiește să meargă la clinica de înfrumusețare pentru diverse tratamente. Ea a apelat la acidul hialuronic atât pentru mărirea buzelor, cât și pentru ridurile de expresie.

Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială.’, transmitea Vlăduța Lupău pe Instagram.

Artista cântă de la o vârstă fragedă

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 28 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări.

Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția la evenimente îmbrăcată în port tradițional, cu opinci. 

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?!

Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut la o uşă unde scria „Folclor. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău.

Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist‘, declara artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter