Cine este și cu ce se ocupă sora lui Cabral. Prezentatorul a postat o fotografie cu Artemis

Publicat pe

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. Cu toate acestea, vedeta este destul de rezvervată în ceea ce privește viața personală. Însă, de curând, a decis să posteze o fotografie cu sora lui. Iată cum arată aceasta și cu ce se ocupă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artemis este sora cea mică a lui Cabral Ibacka. În urmă cu puțin timp, prezentatorul a postat prima fotografie cu aceasta. Iată cine este, dar și cu ce se ocupă.

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…. Cum a reacționat

Citește și: Andreea Ibacka a născut.Cabral a făcut primele declarații, după ce a devenit tătic pentru a treia oară

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu.A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte: „Dacă nu eram vaccinat…

Cine este sora lui Cabral Ibacka

Cabral Ibacka este destul de rezervat în ceea ce privește viața personală. Tocmai de aceea puțini știau faptul că prezentatorul de televiziune are o soră.

Artemis Boldea este sora mai mică a lui Cabral Ibacka. Tânara este directorul Fundației Ciprian Marica', însă nu este foarte activă în mediul online.

De curând, soțul Andreei Ibacka a decis să posteze o fotografie cu Artemis. În imagine se putea observa faptul că prezentatorul și sora lui erau la cumpărături. Ba chiar mai mult, Cabral a scris și o descriere amuzantă.

„Artemis, sormea, mi-a găsit ceva de încălțat. Și eu când spun că nu-s singurul zdrăngănit din familie… spune lumea că exagerez”, a scris prezentatorul.

Artemis a apărut în viața prezentatorului atunci când acesta avea vârsta de 6 ani. Sora provine din cea de-a doua căsnicie pe care mama vedetei a avut-o. Se pare că frații se înțeleg de minune și au parte de o relație de cum rar ți-e dat să vezi.

„Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci… Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește”, a scris prezentatorul de la Pro TV în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare.

Însă, Artemis nu este singura rudă de gradul I pe care o are. Cabral mai are frați din partea tatălui, doar că aceștia sunt în Africa.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter