Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil!: "Nu este locul meu aici"

Publicat pe

Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil! Concurenta susține că nu-și mai găsește locul în această competiție și i-a rugat pe cei de acasă nu o mai voteze. Se pare că tensiunea își spune cuvântul, așa că nu mai vrea să dea curs răutăților. Iată ce a declarat în ediția de seara trecută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil! Anunțul a fost făcut în urmă cu doar o seară și concurenta a spus și motivul pentru care a luat această decizie.

Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Sensy. Ținutele sunt din ce în ce mai slabe, ceea ce înseamnă că nu primește steluțe de la jurați. Galele sunt la fel de slabe, asta după ce jurizarea celor trei.

Citește și: Cine este Sensy de la Bravo, ai stil! și cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Anda Adam de la Bravo, ai stil!Controversele din viața ei

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.

Citește și: Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia:

Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil

Sensy vrea să plece de la Bravo, ai stil. Concurenta a primit multe critici din partea concurentelor, dar și din partea juraților. Toată lumea îi spune faptul că ea se bazează doar pe voturile telespectatorilor și că nu se implică la fel de mult ca celălalte.

Astfel, dezamăgită de ceea ce se întâmplă, Sensy a decis că vrea să plece acasă. Se pare că frumoasa blondină nu-și mai găsește locul în emisiune și ar fi avut acest gând de mai mult timp.

În ediția de joi seară, influencerița Sensy a făcut primele mărturisiri despre plecarea sa de la Bravo, ai stil.

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc.Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public. Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față.Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele'a dezvăluit Sensy.

Ei bine, Ruxi susține că alegerea ar fi una justificată, întrucât concurenta nu-și mai dă interesul deloc în ultima perioadă și se bazează doar pe votul publicului.

„În ultimul timp pare că nu îi mai pasă. Mie asta îmi dă impresia, că vine și că nu îi mai pasă.Cumva se bazează pe public să o voteze. Nu e nimic personal. Mi se pare că nu îți dai interesul, mi se pare că ținuta asta nu e de podium, de venit să defilezi pe Bravo, ai stil!'i-a spus Ruxi.

Cine este Sensy de la Bravo, ai stil!

Sensy participă la Bravo ai stil! Celeberities, sezonul 7. Concurenta are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu acesta. A acceptat să ia parte la acest proiect pentru a-și pune în valoare calitățile de femeie stilată, dar și pentru a câștiga marele premiu.

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities’ mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere', a precizat Sensy. 

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter