De ce și-a botezat Claudia Neghină fiica în Ibiza: „Am vrut ca...”

Publicat pe

Claudia Neghină și-a botezat fiica în Ibiza. Frumoasa blondă a dezvăluit imediat și motivul, spunând că ea obișnuiește să stea acolo pe perioada verii. Fericita mămică a făcut declarații inedite despre eveniment. A fost unul restrâns, cu un număr redus de invitați. Iată ce mărturisiri a făcut despre al doilea copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, Claudia Neghină și-a botezat fiica. Fericitul eveniment a avut loc tocmai în Ibiza, după ce, în urmă cu șase luni, a adus-o pe lume pe superba ei fetiță. Sofia s-a simțit ca o adevărată prințesă în ziua în care a fost creștinată, mama ei ocupându-se de fiecare detaliu.

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu șase luni. În luna aprilie, ea a adus-o pe lume pe fiica ei. Micuța a devenit de atunci centrul Universului ei și face tot pentru ea. A ales ca fetița să fie creștinată departe de România, în Ibiza. Evenimentul a fost unul extrem de emoționant, iar, din fericire, Sofia a fost foarte cuminte.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă:„Am realizat cât am greșit'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol:„Nu mai rezist cu durerea asta!'

Citește și: Alex Bodi, întâlnire cu Bianca Drăgușanu, înainte să fie arestat.Ce s-a întâmplat

Citește și: Celia este însărcinată pentru a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

De ce și-a botezat Claudia Neghină fiica în Ibiza

Invitată recent în emisiunea „La Măruță', Claudia Neghină a dezvăluit că este o mamă foarte norocoasă. Asta pentru că dacă de obicei bebelușii plâng când sunt botezați, fiica ei a fost foarte cuminte. Singurul moment în care scâncetele Sofiei s-au făcut auzite a fost atunci când preotul a scufundat-o în biserică.

„Am avut emoții. (…) Am o fetiță foarte cuminte, nu a plâns deloc, decât în momentul în care a scufundat-o în apă. Este o fetiță foarte, foarte fericită, dovada că dacă mama e fericită, copilul e fericit', a declarat Claudia Neghină la emisiunea La Măruță de pe Pro TV.

Botezul fiicei celebrului model a fost unul restrâns. La eveniment au participat aproximativ 30 de invitați, exact așa cum și-a dorit vedeta. Claudia Neghină a declarat că nu a vrut să participe prea mult lume, pentru ca nici ea și nici Sofia să nu obosească.

„A fost ceva restrâns, cam 30 de invitați. (…) Am ales Ibiza pentru că eu acolo stau în timpul verii. (…) A fost exact cum mi-am dorit.

Am vrut ca cea mică să se simtă bine, să nu avem foarte mulți invitați să nu o obosească, nici pe mine să nu mă obosească. Până la urmă, botezul îl faci pentru copil și așa am simțit eu. Cel mai bine e să faci lucrurile așa cum le simți', a mai transmis celebrul model.

Claudia Neghină, despre viitorul copil

Claudia Neghină nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară, în viitor. Nu-și face însă niciun plan și lasă lucrurile să vină de la sine. Așadar, nu spune „nu', dacă va fi să fie, la un moment dat.

„Nu știu. Sofia a venit întâmplător și a fost cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Niciodată nu spun niciodată.

De când a apărut ea în viața mea am lăsat totul să vină de la sine. Nu mi-am mai făcut planuri și am observat că viața e mult mai frumoasă când lași lucrurile să se întâmple așa cum trebuie. Nu-mi fac planuri pe termen lung și încerc să nu fiu o mamă panicată', a conchis blondina.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter