Mihai Bendeac și Cătălin Măruță s-au întâlnit după scandalul din online: "Am spus multe lucruri..."

Publicat pe

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță nu erau în relații prea bune. În urmă cu ceva timp, actorul a recunoscut faptul că i-a refuzat propunerea prezentatorului de a participa la un podcast, iar reacția acestuia a fost neașteptată. Iată cum au fost surprinși cei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au avut parte chiar și de o ceartă virtuală, după ce Mihai Bendeac a postat un mesaj neașteptat pe contul său de socializare.

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță s-au întâlnit după scandalul din online: "Am spus multe lucruri..."Mihai Bendeac și Cătălin Măruță s-au întâlnit după scandalul din online: "Am spus multe lucruri..."

Ei bine, se pare că cei doi bărbați au decis să facă pace, să-și strângă mâinile și să meargă mai departe. Iată cum au fost surprinși aceștia.

Citește și: Mihai Bendeac a presimțit moartea lui Ion Caramitru, cu o seară înainte:'A avut loc o întâmplare foarte ciudată'

Citește și: Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1.Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Citește și: Doliu în lumea filmului!Actorul Norm Macdonald a murit la 61 de ani

Citește și: Face nuntă Laurette cu forbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului

Mihai Bendeac susținea faptul că prezentatorul de televiziune îl hărțuiește și chiar că va apela la ajutorul autorităților, dacă nu va înceta. Însă, o imagine cu cei doi îmbrățișați a surprins pe toată lumea. Pe Internet, actorul a postat o fotografie alături de Cătălin Măruță și a recunoscut faptul că a acceptat să participe la podcastul prezentat de acesta.

Se pare că episodul la care a luat parte Mihai Bendeac va apărea peste doar câteva zile.

„P.S- Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…', a scris juratul de la IUmor pe pagina sa de Facebook.

Mihai Bendeac, despre Cătălin Măruță

În urmă cu doar câteva luni, juratul de la Iumor făcea primele declarații despre cearta cu prezentatorul. Atunci, susținea că a fost invitat la un podcast, doar că a refuzat. Însă, se pare că soțul Andrei nu s-a mulțumit cu răspunsul respectiv și a mai insistat.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire.

Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică.', spunea Mihai Bendeac pe Instagram.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter