Cristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente: „Dacă oamenii sunt sinceri...” /INTERVIU

Publicat pe

Cristina Postolachi este una dintre concurentele dating show-ului Femeia Alege. Noua emisiune le-a captat deja atenția telespectatorilor, fiind impresionați de poveștile de viață ale participanților. Cristina Postolachi ne-a oferit un interviu plin de secrete nebănuite. A dezvăluit ce a făcut-o să se înscrie în competiție, dar și ce spune despre relația cu celelalte concurente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Model și actriță, Cristina are 33 ani și este pasionată de călătorii. Viața a purtat-o pentru câteva luni în America și Franța, însă inima a readus-o pe plaiurile locale. Prietena ei cea mai bună este mama, iar de-a lungul anilor partea profesională i-a ocupat cel mai mult timp: a făcut două facultăți, dar și o școală de actorie. Dezamăgită de fostele relații, Cristina simte că dragostea nu dispare și că odată cu timpul nu uiți, doar te obișnuiești cu ideea.

Cristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente: „Dacă oamenii sunt sinceri...' /INTERVIUCristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente: „Dacă oamenii sunt sinceri...' /INTERVIU

La 33 de ani, Cristina Postolachi de la Femeia Alege a trecut prin experiențe de viață care au făcut-o să devină ceea ce este astăzi. Deși a suferit dezamăgiri în fostele relații, ea speră să-și întâlnească jumătatea în show-ul fenomen de pe PRO 2.

Cristina Postolachi de la Femeia Alege ne-a povestit într-un interviu despre ce a motivat-o, de fapt, să se înscrie la emisiune. Ne-a vorbit despre studiile sale, dar și despre cum descrie era o relație „de vis'. Pentru ea, partenerul ideal ar trebui să fie drăgăstos, respectuos și să-i câștige încrederea.

Citește și: De ce s-a înscris, de fapt, Carmen Alexandrescu la Femeia Alege:„Sunt curioasă să văd cum…' /INTERVIU

Citește și: Cum arată partenerul ideal pentru Oana Zidaru de la Femeia Alege:„Pentru că sunt atrasă de…' /INTERVIU

Citește și: Cine este Romanița Duminică de la Femeia Alege.Are o fetiță din prima căsătorie

Citește și: Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2.Este antreprenoare

Ce spune Cristina Postolachi de la Femeia Alege despre relația cu celelalte concurente

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Aş zice că fata asta e dată naibii! Sinceritatea ei, chiar dacă deranjează pe mulţi, atrage, în acelaşi timp, ca un magnet.

Descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înțelege niciodată în casa fetelor? Dar al celei cu care ai putea lega și o prietenie?

Eu găsesc limbaj comun cu toată lumea, dar nu agreez minciuna. Dacă oamenii sunt sinceri, atunci pot să trec ușor peste micile neînțelegeri.

Ce te-a motivat să te înscrii într-un astfel de proiect?

Curiozitatea. Consider că fiecare proiect nou este o experienţă de viaţă.

Cum descrie concurenta de la Femeia Alege relația perfectă

Ce înseamnă pentru tine o relație 'de vis'?

O relaţie bazată pe dragoste, încredere şi respect.

Care a fost cea ma lungă perioadă pe care ai petrecut-o departe de familie/prieteni foarte apropiați și cum a fost?

Au fost mai multe perioade. Am făcut studii la Braşov, apoi la Bucureşti. Părinţii locuiesc la Chişinău, aşa că nu este o problemă, ne-am obişnuit cu distanţa şi despărţirile.

Câte ore petreci, în medie, pe zi conectată la orice înseamnă tehnologie?

În cazul meu, zilele sunt mereu diferite. Se poate întâmpla să stau ore întregi, dar şi să mă lipsesc în totalitate de tot ce înseamnă tehnologie.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter