Dovada că Petrică Mîțu Stoian a fost tratat de un psihiatru. Medicul avea un atestat în terapie hiperbară

Publicat pe

Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a șocat pe toată lumea. Interpretul de muzică populară a mers la o clinică privată să se trateze post-COVID, iar acolo i s-a făcut o terapie hiperbară. Incredibil ce s-a aflat despre medicul care i-a făcut acest tratament.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva luni, artistul fusese infectat cu noul coronavirus, deși era vaccinat cu schemă completă. Astfel, după ce a reușit să se vindece, a decis să meargă la o clinică pentru a se trata post-COVID.

Ei bine, acolo a fost tratat de un psihiatru, care i-a făcut o terapie hiperbară. Ce s-a aflat acum despre cadrul medical.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!

Petrică Mîțu Stoian, tratat de un medic psihiatru

Noi detalii ies la iveală după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Se pare că artistului i-a fost făcută o terapie hiperbară, la clinica unde a mers să se trateze după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Tratamentul respectiv i-a fost făcut de către un medic psihiatru, care obținuse un atestat de studii complementare în medicina hiperbară în anul 2019. Totodată, cadrul medical profesa în clinica din Caraș Severin, acolo unde a mers și Petrică Mîțu Stoian.

De asemenea, i-au fost făcute mai multe investigații înainte să fie dus în camera hiperbară. Deși totul a decurs normal, după câteva ore, artistul a început să tușească cu sânge și avea un nivel de oxigen scăzut, scrie Antena3.

A fost transferat ulterior la Spitalul din Reșița, iar, după doar câteva ore, cadrele medicale au constat decesul.

Fosta soție a artistului, distrustă de durere

Veronica Măgureanu, o prietenă a cuplului, a declarat că ea fost cea care i-a dat vestea cea tristă lui Carmen. Se pare că fosta soție a cântărețului se afla la volan în momentul în care a aflat că artistul a murit. A fost extrem de șocată la auzul acestor vorbe și nu a putut accepta că omul care i-a fost alături mai bine de 10 ani nu mai este în viață.

„ De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian.Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt.Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor: „Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț’ Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție’, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter