Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană: "Nu am voie nici măcar să..."

Publicat pe

Dana Săvuică s-a operat zilele trecute, de urgență, la coloana, după ce a căzut în casă și nu s-a mai putut ridica. După ce a ajuns la spital, medicii au descoperit că femeia de afaceri avea hernie de disc. Dana Săvuică a povestit cum se simte după operație și care sunt interdicțiile primite de la medici în timpul perioadei de recuperare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică a trăit clipe de coșmar. Vedeta a căzut în baie și nu s-a mai putut ridica. Se simțea atât de rău încât a început să țipe și să dea cu pumnii în pereți. Deși vedeta simțea dureri de mai bine de două săptămâni, nu s-a gândit vreo secundă că o să ajungă în acest moment.

Sora vedetei a fost cea care a sunat de urgență la Salvare. A fost preluată de medici și dusă direct în sala de operație, întrucât cadrele medicale au depistat că avea hernie de disc.

Dana Săvuică știa de spondiloza lombară pe care o avea, dar nu știa că lucrurile sunt chiar atât de grave. Avea dureri de spate, dar i s-a recomandat fizioterapia, însă nici acest tratament nu a dat rezultate.

Din această cauză avea și dureri la piciorul drept și ar fi putut rămâne cu el paralizat.

Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană

Intervenția a durat două ore și nu au fost complicații. Vedeta a ajuns acasă, însă trebuie să rămână la pat timp de două săptămâni și să nu facă excese.

„Medicul mi-a zis că a fost fără complicații dar că era o hernie foarte-foarte urâtă. Îmi prinsese nervul rău de tot. Acum m-am externat, am ajuns acasă, trebuie să stau la pat vreo două săptămâni.

Să nu fac excese absolut deloc. Nu am voie să conduc, nu am voie să car, nu am voie să ridic nimic. Nu am voie să țin nici măcar cățelul sau pisica în brațe.

Nu am voie să mă aplec, trebuie să mă dau foarte ușor jos din pat, dar două săptămâni trebuie să stau cumva efectiv relaxată', a declarat Dana Săvuică pentru ciao.ro.

Blondina poate face scurte plimbări pe afară după aceste două săptămâni. Operația a fost una minim invazivă și a făcut anestezie generală, iar când s-a trezit nu a avut dureri, așa cum a explicat aceasta pentru aceeași sursă.

„Nu mai aveam nicio durere! Doamne! Echipa de la spital, asistentele de acolo foarte drăguțe, toate în jurul meu, am avut rezerva mea. Am stat singură, am fost îngrijită foarte bine, sunt acasă acum și mă simt bine', a mai spus Dana Săvuică.

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY. Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți’

Ce probleme de sănătate avea Dana Săvuică înainte de operație

Dana Săvuică a povestit și cum a ajuns la spital, unde medicii au decis să o opereze de urgență. După ce a văzut că medicamentele nu mai dau roade, vedeta a făcut fizioterapie.

Nici aceasta nu a mai ajutat-o pe vedetă, după care a fost nevoită să meargă la spital.

„Am început să fac fizioterapie, m-am dus și am făcut curenți galvanici, câmp magnetic, laser, terapie Tecar, elongatii, o grămadă de chestii…

Deci practic mi s-a mărit coloana. Trăgeau de coloana ca să se deschidă vertebrele. Și atunci hernia de disc, pentru că asta aveam eu, vezi Doamne, o să se ducă înapoi. Gelul acela o să se ducă înapoi în vertebre. Deci nu. Eu aveam o hernie de disc foarte urâtă care mi-a prins nervul sciatic.

Tocmai de aceea aveam dureri în piciorul drept. Și deși eu am dus-o mult pe medicamente și pe dureri, au început să fie insuportabile.

Până acum câteva zile când am inchilozat de tot și am rămas…efectiv m-am prăbușit în casă! Și nu am mai putut să mă ridic, nu am mai putut să mă mișc', a mai declarat Dana Săvuică.

Neurochirurgul i-a spus că suferă de hernie destul de gravă și ar fi putut rămâne cu piciorul drept paralizat dacă nu intervenea de urgență.

„El mi-a zis că am o hernie foarte  urâtă, se vedea din RMN chestia asta, după care mi-a făcut niște teste, mi-a controlat piciorul drept și mi-a spus:

‘Uite, piciorul drept tremură, nu mai poți să te susții, nu mai poate să susțină greutatea ta și e clar că mai are puțin și paralizează, deci dacă nu te  operăm repede, in regim de urgență, s-ar putea să  nu mai am ce să fac!', a mai dezvăluit vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter