În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi: „Vrem să trăim fericiți”

Publicat pe

În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan alături de copiii săi. În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este hotărâtă să părăsească definitiv România. Aceasta a vorbit în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show' despre țara în care visează să ajungă alături de fetele sale, dar și de Bebeto. Sexy impresara a discutat inclusiv despre școala pe care fiul ei o va urma atunci când va împlini 14 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ocupă din nou primele pagini ale ziarelor. După ce antrenorul a anunțat că va divorța, sexy impresara a dezvăluit că are de gând să părăsească definitiv România. Aceasta, împreună cu fiicele sale și cu Bebeto au de gând să plece cât mai departe de ochii curioșilor. Într-un interviu pentru „Teo Show', diva a mărturisit inclusiv unde va merge fiul său la școală atunci când va împlini 14 ani.

În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi: „Vrem să trăim fericiți'În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi: „Vrem să trăim fericiți'

Aceasta a vorbit despre ce schimbări vor apărea în viața sa după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf. Diva susține că vrea să trăiască fericită alături de copiii săi.

Citește și: Anamaria Prodan e sigură că Reghe va regreta divorțul și avertizează:”Nimeni nu rămâne nepedepsit”

Citește și: Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf:„Când stai lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu…'

Citește și: Detalii din ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian.Când ar putea fi considerat malpraxis

Citește și: Raoul a fost la condamnat definitiv la închisoare cu suspendare.Ce au decis judecătorii

În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan alături de copiii săi

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată! Aceasta a declarat public că are de gând să se mute în America alături de copiii săi. Ba mai mult, diva se gândește serios să petreacă o perioadă în Dubai, apoi să rămânî definitiv în Statele Unite.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală', a declarat diva pentru Teo Show.

Anamaria Prodan are parte de sprijinul copiilor

Anamaria Prodan a trecut prin momente foarte dificile în ultima perioadă. Cu toate acestea, diva nu se lasă descurajată și își păstrează zâmbetul pe buze. Întrebată ce părere au copiii săi dacă ea și-ar reface viața, sexy impresara a spus că are parte de tot sprijinul lor.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține.', a spus ea.

Diva nu înțelege deciziile lui Laurențiu Reghecampf

În cadrul unui alt interviu, de această dată pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a spus că nu poate să înțeleagă trădarea soțului său. Aceasta este de părere că Dumnezeu le judecă pe toate și că fiecare va primi exact ceea ce merită.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni', a spus ea la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram și arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter