Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei. Își dorește o iubită fidelă

Publicat pe

Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei. Sezonul 4 Puterea Dragostei le-a adus telespectatorilor o mulțime de surprize, încă din prima ediție. Radu Dragne, un fost concurent din sezonul 3, a decis să participe și anul acesta. Speră ca de această dată să nu se întoarcă singur acasă, ci să-și găsească o fată pe placul lui. Își dorește o iubită cuminte și fidelă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei. Telespectatorii emisiunii Puterea Dragostei au cunoscut noi povești de viață, odată cu intrarea noilor concurenți în competiție. Pe unul dintre ei însă lumea îl știe din sezonul anterior. Radu Dragne, căci despre el este vorba, speră ca de această dată să fie cu noroc și să-și întâlnească marea iubire în cadrul show-ului de pe Kanal D.

Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei. Așadar, Radu Dragne a fost concurent și în sezonul 3 Puterea Dragostei. A avut un parcurs controversat și a ajuns chiar și până în Marea Finală din sezonul trecut. Dacă nu vi-l amintiți, vă informăm că participantul locuiește în Capitală și are 25 de ani. Tânărul e născut pe data de 06.09.1996 și este zodia Fecioară.

Citește și: De ce s-au despărțit Cristian Jitaru și Mona de la Puterea dragostei: „Nu avem…”

Citește și: Cine este Mădălin Nedelcu de la Puterea Dragostei.Cum a surprins fetele din primele momente

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată penal după ce a condus sub influența drogurilor:„Interzis la volan!'

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap:„Au probleme psihice… '

Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei

Cine este Radu Dragne de la Puterea Dragostei. De profesie, Radu Dragne de la Puterea Dragostei este antrenor de fotbal la juniori. Concurentul sezonului 4 iubește copiii, dar și animalele. Spune că într-o relație este destul de exigent și face orice pentru a-și cuceri aleasa. Își dorește ca femeia de lângă el să-l completeze și să trăiască o poveste de iubire ca-n basme.

Radu Dragne de la Puterea Dragostei speră ca sezonul cu numărul să-i aducă foarte multe „beneficii', mai exact să-și întâlnească viitoarea iubită. Vrea ca viitoarea lui parteneră să fie foarte cuminte, să-l iubească și să aibă ochi doar pentru el.

„Salut. Sunt Dragne Radu. După cum bine știți, am fost concurent și în sezonul 3, dar nu mi-am găsit jumătatea. Aventura mea abia acum începe. Sper ca sezonul 4 să îmi aducă foarte multe beneficii, să fie foarte multe gagicuțe, așa cum îmi place mie.

Sper ca fata care vrea să îmi fure mie sufletul să fie pâinea lui Dumnezeu, să fie o fată super cuminte, să mă vadă doar pe mine. După cum bine știți, am fixurile mele și să mă iubească, asta caut.', a declarat Radu Dragne de la Puterea Dragostei la Kanal D.

Alexandra și Marinescu au câștigat sezonul 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu au fost fericiții câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare dintre ei s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter