Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei. Iată ce meserie are

Publicat pe

Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei. Sezonul cu numărul 4 Puterea Dragostei le oferă noilor concurenți șansa de a-și întâlni marea dragoste. Au pășit încrezători în emisiune, dornici de a forma o relație serioasă cu persoana iubită. Nicușor Delcea sau Nicolas, așa cum îi place să i se spună, e pregătit să lupte pentru a o cuceri pe cea care-i va atrage atenția. Iată ce meserie are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei. Nicușor Delcea este unul dintre concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Și-a dorit enorm să intre în competiție și a fost foarte încântat că a trecut de casting. A dezvăluit încă de la început cum arată partenera ideală pentru el și speră să o găsească în cadrul show-ului de pe Kanal D.

Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei. Nicușor Delcea sau Nicolas este de loc din Craiova. S-a născut pe data de 11 mai 1992, deci are 29 de ani. Este zodia Taur și este de profesie fotomodel. Și-a ales această meserie, deoarece are mereu grijă de look-ul lui. Îi place să fie în permanență aranjat și preferă deseori ținutele elegante.

Citește și: Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei.Nu a avut nicio iubită până acum

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…'

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap:„Au probleme psihice… '

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! O altă asistentă face declarații surprinzătoare:„Au probleme de comportament'

Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei

Nicușor Delcea și-a făcut și o autocaracterizare. A spus despre el că este o fire ambițioasă și vulcanică. Cu toate că în aparență pare o fire mai dură, el a dezvăluit că-și expune latura sensibilă atunci când se deschide în fața cuiva. Speră ca viitoarea lui iubită să-l cunoască așa cum este el.

Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei consideră că libertatea este foarte importantă într-o relație. Concurentul din sezonul 4 nu suportă să fie îngrădit. Acesta, spune el, este și motivul pentru care și-a înșelat fosta parteneră. Acum, e pregătit să-și refacă viața și a dezvăluit ce fel de fete îi plac.

Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei preferă să i se spună Nicolas

Cine este Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei. Lui Nicușor Delcea de la Puterea Dragostei îi plac blondele, în special. Își dorește ca cea care-i va fi iubită să aibă un caracter frumos, să fie sociabilă, înaltă, deșteaptă și să în completeze. A spus despre el că are foarte multe lucruri de oferit într-o relație, dacă persoana celalaltă va reuși să-i pătrundă în suflet.

„Am intrat în casa Puterea Dragostei cu scopul de a-mi găsi jumătatea și vreau ca fata de lângă mine să mă completeze, să aibă un caracter frumos, să fie sociabilă, să fie înaltă, să fie deșteaptă și să mă înțeleagă. Arăt mai dur, dar și când mă deschid în fața persoanei de lângă mine am foarte multe de oferit.', a declarat Nicușor de la Puterea Dragostei la Kanal D.

Alexandra și Marinescu, marii câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei

În Marea Finală a sezonului 3 Puterea Dragostei au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Această etapă a fost urmărită cu sufletul la gură de telespectatori, fiecare susținându-și preferatul. Deși cu toții își doreau să pună mâna pe premiul cel mare, dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Sezonul 3 Puterea dragostei a fost câștigat de către Alexandra și Marinescu. Visul lor s-a îndeplinit și au obținut premiul uriaș, râvnit de toată lumea. Astfel, fiecare dintre ei s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro. Aceasta este valoarea premiului oferit de Kanal D celor care câștigă competiția.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter