Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil: "Ești cam șefă aici..."

Publicat pe

Cearta dintre Ruxi și Anda Adam continuă. Cele două concurente de la Bravo, ai stil! își vor arunca noi săgeți, în ediția din seara aceasta. Ioana Filimon se implică și ea în discuția acestora. Iată ce își vor spune cele trei vedete din emisiunea stilistică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunea începe să crească pe zi ce trece, iar concurentele pun la bătaie cele mai bune strategii. Însă, scandalul dintre Anda Adam și Ruxi a luat amploare. În emisiunea de joi seară, cântăreața i-a făcut o glumă vedetei din mediul online. Cu toate acestea, discuția s-a dus într-o cu totul altă direcție.

Concurentele au rămas șocate când au auzit ce și-au spus cele două.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: ‘Am simțit că mă rup în două

Citește și: Cătălin de la INSULA IUBIRII, viaţă amoroasă complicată: şi-a lăsat iubita pentru ispita Nicoleta, iar acum se însoară cu o altă ispită / Cine este norocoasa

Citește și: Vasile Muraru dezvăluie cum se simte Alexandru Arșinel după COVID:„Atâtea probleme…

Citește și: Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert.Mai mult decât tatăl și soțul împreună

Cearta dintre Ruxi și Anda Adam continuă

În ediția de seara trecută, s-a implicat și Ioana Filimon în scandal, fiind deranjată de faptul că Anda Adam întârzie, deși i-a fost spus clar să ajungă la 9 jumătate la filmări.

Ei bine, îndragita cântăreața nu s-a mai putut abține și i-a dat o replică și Ioanei Filimon.

„Esti cam sefa aici cu toata lumea cu discutiile. Si cu programul pe usa.”, a spus Anda Adam.

Bineînțeles că a reacționat și Miss România și a avut o replică la fel de acidă.

 „Da, o sa vorbesc, n-o sa tac in viata asta, sa fie clar. Arunci niste cuvinte si apoi te astepti sa n-aiba nimeni nicio reactie?!, a mai spus și Ioana Filimon.

Ruxi susține în continuare că Anda Adam abia acum își arată adevărata față.

„Eu cred ca acum isi arata adevarata fata sau una din adevaratele ei fete.”, a spus Ruxi.

Discuții aprinse între concurente la Bravo, ai stil

Discuția de seara trecută de la Bravo, ai stil! a pornit de la povestea pe care a prezentat-o Ruxi. Concurenta susținea că merge să-și cumpere prezervative, moment în care Anda Adam a decis să îi facă o glumă. De aici, a pornit un întreg scandal între cele două.

„Tura asta chiar nu am de ce sa ma relaxez, sunt foarte relaxata de cand am intrat in competitie. Este vreuna stresata ca a fost prima editie si ca s-au luat doua sau zero sau 3 stelute.Ne simtit cam toate jignite, ca pari lipsita de modestie. Chiar mi se pare ca esti foarte nervoasa in ultimul timp …Iubito, eu nu am nevoie de prezervative ca am un logodnic. Stii cat de relaxata vin la filmare, nici n-ai idee.', a spus Anda Adam.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter