Nicoleta Dragne, acuzații pentru Mădălina Pamfile, la Bravo, ai stil!: "Ea știe ce a făcut"

Publicat pe

Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile au avut parte de o discuție destul de aprinsă în culise. Totul a pornit de la faptul că fosta concurentă de la Insula Iubirii ar fi acuzat-o pe Mădălina că nu-și face singură textele pentru defilare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a intrat în competiția stilistică, Nicoleta Dragne s-a făcut remarcată. Ba s-a prezentat cu ținute bune, ba a decis să-și spună părerea, fără să stea prea mult pe gânduri. Astfel, aceste lucruri au început să deranjeze.

În ediția de vineri seară, Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne au fost protagonistele unui scandal de proporții. Cea din urma a acuzat-o pe concurenta mai veche că nu-și face singură poveștile pentru defilare.

Citește și: Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a dezvăluit secretul mariajului de 23 de ani:„Am locuit din prima zi împreună, mă lasă să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru: „Nu m-am jucat!'

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:„Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie’

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit’

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!

Deși nu a intrat de prea mult timp în competiție, Nicoleta Dragne a tulburat apele la Bravo, ai stil! Celebrities. Directă din fire, vedeta de televiziune nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus colegelor sale tot ce gândește. Mai exact, în culise, fosta concurentă de la Insula Iubirii i-a spus Mădălinei Pamfile că nu crede că ea își scrie textele, întrucât pare că se le învață pe de rost.

Ba chiar mai mult, aceasta susține faptul că este vizibil că le recită ca pe o poezie și că a observat și momentul în care a uitat povestea.

„Știe punctul meu de vedere. Mi s-a părut că a fost un text făcut de cineva, învățat pe de rost. L-a uitat când a vrut să-l spună. A avut aceleași reacții când a repetat în gală monologul. E strict părerea mea, ea știe ce a făcut. Părea o poezie și că ai uitat un vers. Ai făcut același gest, ca și când încerci să îți amintești poezia.”, a spus Nicoleta Dragne, în culise.

Cum răspunde Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile se apară și susține că povestea, de fapt, ar fi fost făcută în timpul emisiunii și că de aici a pornit totul. Faptul că nu stăpânea bine textul a pus-o în mare dificultate, însă nu a fost ceva premeditat.

Povestea a fost făcută în timpul emisiunii.Nu a fost învățată sau spusă de cineva. Îmi venise o idee și, în timp ce am defilat, s-a dus. A mai rămas jumătate din ea. Am zis ce-a mai rămas din ea. Nu a fost ceva premeditat. Nu este ce spune Nicoleta. Eu le-am întrebat pe fete. Am stat puțin să mă gândesc, dar era prea previzibil să zic că merg la o înmormântare. Am făcut atunci pe moment.”, a contrazis-o Mădălina Pamfile pe Nicoleta Dragne, în timp ce se pregăteau pentru defilare.

sursa foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter