Margherita de la Clejani, condamnată penal după ce a condus sub influența drogurilor: „Interzis la volan!”

Publicat pe

Ce pedeapsă a primit Margherita de la Clejani pentru că a condus sub influența drogurilor. Una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc este Margherita de la Clejani. Aceasta a intrat în atenția presei datorită aparițiilor sale, dar și a scandalurilor în care a fost implicată. În mai 2020 aceasta a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise. Acum, ea este condamnată penal și are de plătit o sumă uriașă de bani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani reprezintă una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. Ea a fost condamnată penal în dosarul în care este acuzată că a condus sub influența substanțelor stupefiante. Tânăra are de achitat o amendă uriașă sau poate petrece 200 de zile după gratii. În plus, i s-a interzis categoric dreptul de a conduce începând de astăzi.

Momentan Margheritei i s-a interzis să mai conducă pentru o perioadă nedeterminată și i s-a acordat o amendă în valoare de 16.000 de lei. Dacă aceasta nu o achită, va fi nevoită să petreacă 200 de zile în închisoare.

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce'

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Citește și: Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes:„Pentru o glumă bună îmi vând un prieten'

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…'

Margherita de la Clejani, condamnată penal după ce a condus sub influența drogurilor

Margherita de la Clejani a fost surprinsă de către polițiștii rutieri conducând sub influența drogurilor. Aceasta a fost condamnată penal și a primit o amendă în valoare de 16.000 de lei. În cazul în care vedeta nu va achita integral suma, aceasta va fi nevoită să petreacă 200 de zile în închisoare.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021', a fost decizia instanței, potrivit SpyNews.

Fulgy a ajuns în fața instanței tot din cauza drogurilor

Se pare că Margherita nu este singura membră din familia Clejanilor care a ajuns în fața instanței din cauza drogurilor. Fratele său, Fulgy a fost trimis în fața procurorilor după ce a fost prins drogat la volan. Acum tânărul trebuie să își trateze problemele medicale provocate de consumul de stupefiante.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului'.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter